Σε μια απρόσμενη στροφή για τη σειρά παιχνιδιών «Far Cry», η Ubisoft μας ταξιδεύει στην εποχή του Λίθου.

Θεωρούσατε πως μέχρι σήμερα το «Far Cry» έχει δοκιμάσει το ένστικτο επιβίωσης του εκάστοτε πρωταγωνιστή του με κάθε πιθανό τρόπο; Μετά, λοιπόν, από τα εξωτικά νησιά και τις χιονισμένες βουνοκορφές των Ιμαλαΐων, έφτασε η στιγμή να συνειδητοποιήσετε τι σημαίνει πραγματικά αγώνας για επιβίωση, δίχως AK47, χειροβομβίδες και εκτοξευτές πυραύλων. Γυρνάμε 12 χιλιετίες πίσω, τότε που μοναδικός σύμμαχος του ανθρώπου ήταν η ευστροφία του, τα γυμνά του χέρια και ελάχιστα όπλα σμιλεμένα από πέτρα και ξύλο.

far cry (3)

Η δράση παρουσιάζεται μέσα από τα μάτια του Takkar, ενός έμπειρου κυνηγού, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και ένας από τους τελευταίους επιζώντες της φυλής του. Θηρία… προϊστορικών διαστάσεων, αδάμαστη φύση και δείγματα από την πρωτόγνωρη αγριότητα που επιδείκνυε το ανθρώπινο είδος πριν την αυγή του πολιτισμού, συνθέτουν ένα σκοτεινά γοητευτικό μείγμα. Κάθε τίτλος «Far Cry», άλλωστε, μπαίνει στη διαδικασία εξερεύνησης των ανθρώπινων ορίων, συστήνοντάς μας τις όχι και τόσο ευχάριστες πλευρές της ζωώδους φύσης μας.

far cry1

Η γη του Oros δεν είναι φιλόξενη και σας επιφυλάσσει περισσότερες φορές το ρόλο του θηράματος παρά του θηρευτή. Ως εκ τούτου, θα κληθείτε να τιθασεύσετε την πέτρα για να δημιουργήσετε όπλα και εργαλεία, να δαμάσετε τη φωτιά προς όφελός σας και να υπερασπιστείτε το δικαίωμά σας να αναζητάτε τροφή στο Oros, απέναντι σε άγριες φυλές.

far cry3

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πώς ένα διαχρονικό first person shooter franchise κατορθώνει να γίνει ακόμα καλύτερο, απαρνούμενο το «shooter». Στο «Far Cry Primal» θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι πως η ανέλιξη στην τροφική αλυσίδα της προϊστορικής εποχής δεν ήταν καθόλου αναίμακτη υπόθεση…

far cry 32

ΣΥΣΤΗΜΑ: PC, PS4, Xbox One
ΔΙΑΘΕΣΗ: CD Media

Βαθμολογία

0%
Γραφικά
0%
Ηχος
0%
Gameplay
0%
Διάρκεια
0%
Συνολικά