Επιλογές συστημάτων tower και φορητά συστήματα πιο ισχυρά, ελαφριά και λεπτά από ποτέ από την Dell.

Η Dell ανακοινώνει στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά των Dell Precision mobile workstations, όπως και σημαντικές αναβαθμίσεις στην εισαγωγική σειρά συστημάτων Dell Precision σε μορφή tower. Τα νέα μοντέλα έχουν επανασχεδιαστεί εξωτερικά και εσωτερικά, ενώ τα νέα φορητά workstations συνδυάζουν αισθητική με λεπτό προφίλ, είναι κατασκευασμένα από ελαφρύτερα υλικά και διαθέτουν εντυπωσιακές οθόνες. Τα νέα Dell Precision παρέχουν κορυφαία απόδοση, χάρη στα υποσυστήματα γραφικών τελευταίας τεχνολογίας, τους νέους επεξεργαστές, αλλά και ταχύτερη μνήμη και αποθηκευτικά μέσα.

Επιπρόσθετα, χαρακτηρίζονται από υψηλή αξιοπιστία και είναι πιστοποιημένα για χρήση σε επαγγελματικές εφαρμογές, ενώ υποστηρίζονται από πρωτοποριακό πακέτο υποστήριξης. Με αυτά τα δεδομένα, οι επαγγελματίες μπορούν να απολαμβάνουν αδιάλειπτη ροή στις εργασίες τους, βασιζόμενοι σε αυτά τα ισχυρά και κομψά μηχανήματα, σχεδιασμένα ακριβώς πάνω στις δικές τους προδιαγραφές.

Η οικογένεια των νέων συστημάτων διακρίνεται από το τεράστιο άλμα στην απόδοση, χάρη στις επιλογές επεξεργαστών 6ης γενιάς Intel Core, καθώς και Intel Xeon για φορητά workstations, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για την υποστήριξη επεξεργαστών Intel Xeon E3-1200. Στον τομέα των γραφικών χρησιμοποιούνται τα πλέον πρόσφατα υποσυστήματα γραφικών από την AMD και την NVIDIA, τα οποία ενισχύουν σημαντικά την υπολογιστική ισχύ και προσφέρουν μέγιστη απόδοση στα γραφικά

Οι οθόνες τεχνολογίας αιχμής περιλαμβάνουν τα πρώτα μοντέλα PremierColor 4k Ultra HD, που αποδίδουν κατ’ ελάχιστον το 100% του χρωματικού φάσματος Adobe RGB. Υπάρχουν επίσης επιλογές για οθόνες Full HD και UHD της σειράς InfinityEdge, που διαθέτει οπτικό πλαίσιο πρακτικά χωρίς περιθώρια, αποδίδοντας μια περιοχή απεικόνισης στις 15,6 ίντσες, αλλά σε ένα εντυπωσιακά μικρό σασί για laptop.

Precision 5510 Touch Mobile Workstations

Η νέα αυτή γενιά εγκαινιάζει νέα στοιχεία βιομηχανικού design, με χρήση ανθρακονημάτων και αλουμινίου, παρέχοντας έτσι πιο λεπτά, χαμηλότερου βάρους αλλά και πιο ανθεκτικά συστήματα. Η νέα σχεδίαση της μπαταρίας, σε συνδυασμό με καινοτομίες στη σχεδίαση του συστήματος απαγωγής θερμότητας, εξισορροπούν ιδανικά την υπολογιστική ισχύ με το ευφυές design.

Η νέα σειρά των Dell Precision workstations, προσφέρει επίσης τη βέλτιστη εμπειρία για τους επαγγελματίες, καθώς παρέχει πιστοποιήσεις για διάφορες επαγγελματικές εφαρμογές. Επιπλέον, η ολοκληρωμένη υποστήριξη που παρέχεται, μειώνει στο ελάχιστο δυνατό τις καθυστερήσεις στην εργασία. Τα νέα συστήματα διαθέτουν πιστοποίηση ISV και παρέχονται με το Dell Precision Optimizer, εργαλείο το οποίο περιλαμβάνει το SCCM, το οποίο μεγιστοποιεί την απόδοση για χρήση με διάφορες επαγγελματικές εφαρμογές από την Adobe, την Autodesk και άλλους κατασκευαστές εφαρμογών. Τα νέα φορητά workstations υποστηρίζουν την τελευταία τεχνολογία USB, αλλά και το Thunderbolt 3.

Παράλληλα, υπάρχουν επιλογές για αποθηκευτικά μέσα τύπου M.2 PCIe NVMe, τα οποία παρέχουν τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων, ειδικά όταν μεταφέρονται πολύ μεγάλα αρχεία. Η επιλογή για υποστήριξη ProSupport Plus for PCs and Tablets, είναι η μοναδική λύση για support στην αγορά, η οποία συνδυάζει πρόσβαση κατά προτεραιότητα, σε υποστήριξη από ειδικούς τεχνικούς, επιδιόρθωση από ατυχήματα, καθώς και προγνωστική και προληπτική παρακολούθηση, για αποφυγή και επίλυση προβλημάτων1, έτσι ώστε οι πελάτες να δαπανούν λιγότερο χρόνο με τεχνικά ζητήματα και να εστιάζουν περισσότερο στη δημιουργική τους εργασία, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες των Dell Precision workstations.

Τεχνικές λεπτομέρειες
Dell Precision 15 7000 Series: 15” – 7510

Οθόνη UHD PremierColor 100% Adobe RGB color gamut
14% λεπτότερα
20% ταχύτεροι CPUs
43% ταχύτερη μνήμη
3x ταχύτεροι SSDs

Dell Precision 15 5000 Series: 15” – 551041,7 x 28,1 x 2,8-3,4 cm
Dell Precision 17 7000 Series: 17”- 7710
35,7 x 23,5 x 1,1-1,7 cm – Βάρος από 1,78 kg
Τα ελαφρύτερα, λεπτότερα και μικρότερα workstations που έχει κατασκευάσει ποτέ η Dell.
20% ταχύτεροι CPUs
43% ταχύτερη μνήμη
3x ταχύτεροι SSDs
Το πρώτο workstation 15 ιντσών με οθόνη InfinityEdge

precision

Dell Precision 15 3000 Series: 15” – 3510

37,1 x 25,2 x 2,5 cm
Εντυπωσιακή απόδοση σε προσιτό κόστος.
15% ταχύτεροι CPUs
20% ταχύτερα GFX
33% ταχύτερη μνήμη
3x ταχύτεροι SSDs
26% λεπτότερα
Μέχρι και 12% ελαφρύτερα

Dell Precision Desktop Workstations

Tower 3000 Series: 3620
36 x 17,5 x 43,5 cm
Προσιτή επαγγελματική απόδοση σε chassis περιορισμένων διαστάσεων.
33% ταχύτεροι CPUs
34% ταχύτερα GFX
33% ταχύτερη μνήμη
3x ταχύτεροι SSDs
Το μικρότερο SFF workstation chassis στον κόσμο

Tower 3000 Series: 3420

29 x 9,3 x 29,2 cm

Precision 3420 SFF Workstation

Δηλώσεις υποστήριξης

«Ακούσαμε προσεκτικά τους πελάτες μας, που δραστηριοποιούνται στα media και την ψυχαγωγία, τη μηχανολογία, τις κατασκευές, τα χρηματοοικονομικά και σε άλλους κλάδους και τους προσφέρουμε τα πλέον ισχυρά συστήματα, που ανταποκρίνονται στις κρίσιμες εφαρμογές τους,» δήλωσε ο Rahul Tikoo, director και general manager, Dell Precision. «Το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο προσφέρει κορυφαίες λύσεις, συνδυάζοντας νέες τεχνολογίες, που προέρχονται από τους συνεργάτες μας στο χώρο του hardware, σταθερή λειτουργικότητα για τις απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές, χάρη στους συνεργάτες μας στο χώρο του software, αλλά και εκπληκτικές καινοτομίες από τις ομάδες τεχνικών της Dell, με αποτέλεσμα τα πιο δυνατά και όμορφα φορητά και σταθερά workstations.»

«Δουλέψαμε στενά μαζί με τη Dell, δοκιμάζοντας τη νέα σειρά των Dell Precision workstations, με στόχο να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, που μπορούν να απολαύσουν οι επαγγελματίες δημιουργοί, κατά τη χρήση του Adobe Creative Cloud,» ανέφερε ο Bill Roberts, senior director of Professional Video, Adobe. «Τα Dell Precision workstations προσφέρουν την ταχύτητα και την απόδοση που θέλουν οι χρήστες, όταν εργάζονται με ισχυρές εφαρμογές της Adobe, όπως το Adobe Premiere Pro CC και το Adobe After Effects CC, με σκοπό τη δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου.»

«Σχεδιαστές, καλλιτέχνες ειδικών εφέ, αρχιτέκτονες και άλλοι επαγγελματίες, θα μείνουν έκπληκτοι από τη δύναμη που παράγουν αυτά τα απίστευτα ελαφριά και λεπτά φορητά workstations, που βασίζονται πάνω στα τελευταία μας Quadro GPUs,» τόνισε ο Bob Pette, VP and GM – NVIDIA Quadro. «Τα υποσυστήματα Quadro βασίζονται πάνω στην αρχιτεκτονική Maxwell, την πιο εξελιγμένη τεχνολογία GPU παγκοσμίως, προσφέροντας έτσι ασυναγώνιστη ισχύ και ενεργειακή αποδοτικότητα.»

«Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε και παρέχουμε τις AMD FirePro mobile GPUs στα νέα Dell Precision workstations, τα οποία προσφέρουν όλα τα χαρακτηριστικά, την απόδοση και την αξιοπιστία που χρειάζεται ο επαγγελματίας, χαρίζοντάς του τη δύναμη να δημιουργεί, χωρίς περιορισμούς,» υπογράμμισε ο Sean Burke, corporate vice president και general manager, AMD Professional Graphics group. «Τα Dell Precision mobile workstations που στηρίζονται στα AMD FirePro GPUs, είναι ιδανικά για εφαρμογές media και ψυχαγωγίας, σχεδίαση και μηχανολογία, καθώς προσφέρουν όλη την υπολογιστική και γραφική ισχύ που απαιτείται από τους επαγγελματίες, όταν εργάζονται εν κινήσει.»

Τα κορυφαία περιφερειακά της αγοράς από τη Dell προσφέρουν εκπληκτική εικόνα για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Η Dell είναι η πρώτη εταιρεία οθονών παγκοσμίως και η βραβευμένη της σειρά προϊόντων, επιτρέπει στους επαγγελματίες να εκτοξεύσουν την ποιότητα της οπτικής απεικόνισης, συνδυάζοντάς την με απόδοση χωρίς περιορισμούς, ασυναγώνιστη αξιοπιστία και καινοτομίες στη σχεδίαση. Η νέα οθόνη Dell UltraSharp 25 PremierColor, όπως και η Dell UltraSharp 27 PremierColor διαθέτουν εξαιρετικά λεπτά περιθώρια, επιτρέποντας στον πελάτη να απολαύσει μια ενιαία οπτική εμπειρία ανάλυσης QHD.

Τα εξαιρετικά λεπτά πλαίσια, υποστηρίζουν την κορυφαία οπτική απόδοση, τη χρωματική ακρίβεια, την εκτεταμένη συνδεσιμότητα, την ευελιξία του προσανατολισμού και την αξιοπιστία των οθονών. Το Dell PremierColor καθορίζει νέα πρότυπα για τους επαγγελματίες δημιουργούς, προσφέροντας ακριβή χρώματα με εργοστασιακή βαθμονόμηση, εκτεταμένες επιλογές χρωματικής προσαρμογής από το χρήση, εξαιρετικό χρωματικό βάθος, αλλά και κάλυψη χρωματικού φάσματος, για εφαρμογές που απαιτούν τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια σε αυτούς τους τομείς.

Η Dell, παραμένει συνεπής στη δέσμευσή της να αναπτύσσει λύσεις, οι οποίες θα της επιτρέπουν να παράγει κομψά και ευέλικτα φορητά συστήματα, διατηρώντας και επαυξάνοντας τις δυνατότητες παραγωγικότητας που παρέχουν στο χρήστη. Η Dell θα συνεχίσει να ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της, το οποίο αποτελείται από τα κορυφαία στην αγορά docking stations, με την παρουσίαση του Dell Dock και Dell Thunderbolt Dock, το προσεχές διάστημα. Αυτά τα docks θα περιλαμβάνουν USB Type C αλλά και συνδέσεις Thunderbolt, που θα δίνουν στους πελάτες την ευκολία και την άνεση να χρησιμοποιούν ένα μεγάλο πλήθος περιφερειακών συσκευών, που υπάρχουν ήδη στην αγορά ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

Διαθεσιμότητα και τιμές

Τα νέα Dell Precision workstations είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελλάδα με ενδεικτικές τιμές λιανικής που ξεκινούν από τα €1169 για το μοντέλο tower Precision 3420 και από €1419 για το φορητό Precision 3510. Τα συστήματα Dell Precision καλύπτονται από εγγύηση 3 ετών Dell Next Business Day.

Οι οθόνες Dell UltraSharp 25 PremierColor και Dell UltraSharp 27 PremierColour είναι επίσης διαθέσιμες.