Η σειρά IDOL 4 ξεπερνάει τον εαυτό της με τα VR στοιχεία και την εμπειρία Boom Key που απογειώνει τη ψυχαγωγία.

H ALCATEL ανακοινώνει με περηφάνεια τη premium σειρά IDOL 4. Συνεχίζοντας την επιτυχία του IDOL 3, τα μοναδικού σχεδιασμού smartphones IDOL 4, IDOL 4+ και IDOL 4S ξεπερνούν κάθε προσδοκία με το καινοτόμο Boom Key, ένα πρώτο βήμα προς την Εικονική Πραγματικότητα και μια ξεχωριστή εμπειρία πολυμέσων.

«Η σειρά IDOL 4 αποτελεί άλλο ένα ορόσημο της καινοτομίας της ALCATEL», δήλωσε ο Dan Dery, Chief Marketing Officer της ALCATEL. «Το Boom Key απογειώνει τα πάντα, από τον ήχο μέχρι την κάμερα και το παιχνίδι. Κάτι για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και ανυπομονώ να δείξω στους φίλους μου, είναι η βελτιωμένη εμπειρία πολυμέσων του IDOL 4. Μια οθόνη που προσφέρει εκπληκτική προοπτική από κάθε γωνία, ένα ισχυρό ηχοσύστημα και μια επαγγελματικής ποιότητας κάμερα.»

Alcatel-IDOL-4-3

BOOM ME UP! Το Boom Key προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία

Boom my camera: Τραβάει κατευθείαν φωτογραφίες σε κατάσταση αναμονής. Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί, η κάμερα τίθεται σε λειτουργία συνεχόμενης λήψης φωτογραφιών.
Boom my gallery: Αναδιοργανώνει με καλλιτεχνικό τρόπο τις φωτογραφίες στη συλλογή φωτογραφιών, είτε ως κολάζ, είτε ως μικρού μήκους slideshow που μπορείτε να μοιραστείτε κατευθείαν.
Boom my videos: Δημιουργεί άμεσα και εκπληκτικά εφέ σε ήδη υπάρχοντα βίντεο, όπως η επάνηληψη του προηγούμενου δευτερολέπτου του βίντεο τρεις φορές ή η αλλαγή της ταχύτητας αναπαραγωγής. Όταν ο χρήστης καταγράφει ένα βίντεο, πατώντας το Boom Key μπορεί να το μεταδώσει ζωντανά.
Boom my music: Βελτιώνει τα μπάσα, την ένταση και την καθαρότητα του ήχου. Η παρακολούθηση ταινιών από το ηχείο, προσφέρουν στον χρήστη μια ανεπανάληπτη εμπειρία με ήχο surround.
Boom my game: Οι λάτρεις του παιχνιδιού Asphalt θα εντυπωσιαστούν με το Boom Key ενισχύει το παιχνίδι τους, απελευθερώνοντας το Nitro και αυξάνοντας την ταχύτητα του αυτοκινήτου. Επίσης, βελτιώνεται η ακουστική εμπειρία με την αύξηση της έντασης και του ήχου.
Boom my view: Δημιουργεί ένα πιο έντονο 3D εφέ (παράλλαξη του UI) για τον launcher και μια εκπληκτική ζωντανή προβολή του καιρού ως μέρος της κεντρικής οθόνης.

Ανακαλύψτε την Εικονική Πραγματικότητα

Ο πρωτότυπος σχεδιασμός της συσκευασίας των IDOL 4+ και IDOL 4S μετατρέπεται σε ένα ζευγάρι γυαλιών εικονικής πραγματικότητας που, όταν συνδυαστούν με το smartphone, γίνονται για τον χρήστη η πύλη είσοδου σε έναν κόσμο θέασης και gaming 360 μοιρών. Το περιεχόμενο της εικονικής πραγματικότητας όπως τα βίντεο και τα παιχνίδια μπορούν να ληφθούν στη συσκευή από το Onetouch VR Hub, μια ενσωματωμένη εφαρμογή για εύκολη πρόσβαση στο αποθηκευμένο περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας ή σε εφαρμογές όπως το Littlstar.

alcatel-vr-0001-1500x1000

«Η εικονική πραγματικότητα βρίσκεται στην καρδιά της καινοτομίας το 2016 για τα smartphones και αυτό είναι μόνο η αρχή. Υγεία, ταξίδια, gaming, εκπαίδευση… Οι δυνατότητες δεν έχουν τέλος και είναι μια ευκαιρία για την ALCATEL να μπει σε αυτό το συναρπαστικό πεδίο αυτή τη χρονιά καθοριστικής σημασίας. Αντανακλά τη δέσμευσή μας για να προσφέρουμε πρωτοποριακές τεχνολογίες άμεσα, πολύ γρήγορα σε όλους» δήλωσε ο Alain Pakiry, Γενικός Διευθυντής Ευρώπης της ALCATEL.

Βελτιωμένα Πολυμέσα: Ενισχυμένη οθόνη, κάμερα και ήχος

Το IDOL 4, με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 617, και το IDOL 4S, με τον επεξεργαστή Snapdragon 652, διαθέτουν εξελιγμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που προσφέρουν στους καταναλωτές μια εμπειρία 3D gaming που αγγίζουν την ποιότητα της κονσόλας, βελτιωμένη φωτογραφία και βιντεοσκόπηση, καθώς και εκπληκτικής ποιότητας ήχο.

Οι επεξεργαστές Qualcomm Technologies παρέχουν επίσης ένα X8 LTE μόντεμ και 802.11ac Wi-Fi συνδεσιμότητα που υποστηρίζει πολύ γρήγορες ταχύτητες λήψης. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν την εκτεταμένης ζωής μπαταρία. Οι οθόνες και των δύο smartphones παρέχουν εκπληκτική αναγνωσιμότητα ακόμα και υπό το φως του ηλίου και καθαρή θέαση από οποιαδήποτε γωνία μέσω της τεχνολογίας Qualcomm Technologies’ Assertive Display. Το μεγαλύτερο, 5.5-ιντσών IDOL 4S διαθέτει 2K AMOLED οθόνη, με εκπληκτική ανταπόκριση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

«Οι επεξεργαστές Snapdragon 617 και 652 φτάνουν τους επεξεργαστές και την ενεργειακή απόδοση σε άλλο επίπεδο και προσφέρουν εξελιγμένα χαρακτηριστικά που χαρίζουν εξαιρετικές εμπειρίες στους χρήστες των κινητών ALCATEL», δήλωσε ο Alex Katouzian, senior Vice President, Product management της Qualcomm Technologies, Inc. «Χαιρόμαστε για τη συνεργασία μας με την ALCATEL στην ανάπτυξη της νέας της σειράς IDOL 4 και IDOL 4S που διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά.»

495464-alcatel-idol-4-colors

Η σειρά IDOL 4 διαθέτει επαγγελματικής ποιότητας κάμερα με εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση (0.1-0.3 δευτερόλεπτα), καθώς και φωτογραφίες και selfies 360 μοιρών. Τα smartphones μας, βγάζουν ακόμη και στο σκοτάδι πεντακάθαρες φωτογραφίες.

Για μια ανώτερη εμπειρία ήχου, η σειρά IDOL 4 διαθέτει δύο ηχεία 3.6 watt και Hi-Fi surround ήχο στα ακουστικά. Επιτρέπει αυτόματη αλλά και χειροκίνητη βελτιστοποίηση των υπάρχοντων ρυθμίσεων, προσφέροντας στους χρήστες εκπληκτικό ήχο.

Η προεγκατεστημένη εφαρμογή Onetouch Music προσφέρει στους χρήστες ένα όλα-σε-ένα μουσικό οικοσύστημα με τη δυνατότητα ανακάλυψης νέας μουσικής, μιξάρισμα online ή αποθηκευμένων τραγουδιών, remix, αναπαραγωγή και αναζήτηση playlists.

Βελτιωμένη περιστροφή: Πάνω, κάτω και γύρω-γύρω

Τα IDOL 4 και IDOL 4S περιστρέφονται με τρεις τρόπους. Το λειτουργικό ευθυγραμμίζεται πάντα, είτε ο χρήστης το σηκώσει κανονικά ή ανάποδα. Επιπρόσθετα, αναστρέφεται από αριστερά προς τα δεξιά: ο ήχος είναι πάντα από τη σωστή πλευρά, ακόμα και αν το κινητό είναι αναποδογυρισμένο. Το στρατηγικά τοποθετημένο ηχείο εξασφαλίζει ότι ο ήχος δεν εμποδίζεται είτε το κινητό είναι τοποθετημένο από τη μπροστά ή την πίσω πλευρά.

Κομψός σχεδιασμός
Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, τα IDOL 4 και IDOL 4S θα διατίθενται με χρυσό, σκούρο γκρι, ροζ χρυσό και μεταλλικό ασημί. Η μπροστινή γυάλινη οθόνη αφής και το πίσω γυάλινο κάλυμμα δίνουν στο κινητό μια ιδιαίτερη εμφάνιση και αίσθηση. Το λεπτό πάχος της σειράς IDOL 4 (6.9mm), το μεταλλικό πλαίσιο, το εφέ περιστροφής στον κομψό σχεδιασμό, δημιουργούν την πολυτελή αισθητική της συσκευής.