Το νέο smartphone LG G5 σάρωσε τον ανταγωνισμό στα ‘Oscars’ της βιομηχανίας για την κινητή τηλεφωνία

Η LG Electronics συγκέντρωσε συνολικά 33 βραβεία στο Mobile World Congress (MWC) 2016 συμπεριλαμβανομένης της τιμητικής βράβευσης της εκδήλωσης, Best Mobile Handsets & Devices Award, εξασφαλίζοντας τo κύρος ως την εταιρεία που τιμήθηκε περισσότερο στην εκδήλωση. Τη νίκη υπογράμμισε ο Modular σχεδιασμός της ναυαρχίδας της LG, το LG G5 & Friends, αποδεικνύοντας ότι η εταιρεία είναι στην πρώτη γραμμή της κινητής επικοινωνίας. Το LG G5 & Friends έλαβε κορυφαίες διακρίσεις μεταξύ άλλων από τα Android Authority, Digital Trends, Trusted Reviews και Ubergizmo.

LG Awards at MWC 01«Η αρχική αντίδραση στο νέο LG G5 υπήρξε πρωτοφανής και επιβραβεύει την προσπάθεια που έχει κάνει η εξειδικευμένη ομάδα μας για να δημιουργήσει κάτι πραγματικά καινοτόμο και μοναδικό στο χώρο του smartphone», δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Το LG G5 & Friends έχει στόχο να παρουσιάσει στους καταναλωτές μια πιο παιχνιδιάρικη smartphone εμπειρία και αυτά τα βραβεία που λάβαμε δείχνουν ότι έχουμε προσφέρει κάτι πραγματικά διαφορετικό στην αγορά».

Η LG παρουσίασε το G5 σε 2.000 ανθρώπους πριν από την κύρια εκδήλωση της MWC. Για το νέο σχεδιασμό της ναυαρχίδας χρησιμοποιήθηκε μέταλλο υψηλής ποιότητας δίνοντας στη συσκευή μία λεία αίσθηση, ενώ η μπαταρία είναι αποσπώμενη (slide-out) και μαζί με το modular σχεδιασμό του προϊόντος προσδίδει μία συνολικά εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Ολοκληρωμένο με τη ‘βοήθεια’ των LG Friends, μια συλλογή από extra συσκευές, το G5 μπορεί να μετατραπεί σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, σε HiFi player και σε πολλά άλλα.

Με περίπου 100.000 συμμετέχοντες, το MWC 2016 αποτελεί την εναρκτήρια και βασική διοργάνωση για τον κλάδο της κινητής επικοινωνίας. Τα βραβεία που έλαβε η LG στο MWC 2016 περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

LG Awards at MWC 02

GSM Association (GSMA)

Best Mobile Handsets & Devices – LG G5

4gnews

Major Revelação – LG G5

Alphr

Best Smartphone – LG G5

Android Authority

Best of MWC 2016 – LG G5 / LG Friends

Android Central

MWC Top Pick – LG G5 / LG Rolling Bot / LG 360 VR

Android Pit

Best Innovation<