Ποιές είναι οι εξελίξεις από το Ελληνικό περίπτερο στο Mobile World Congress 2016;

Η δεύτερη ημέρα της ελληνικής αποστολής στο MWC χαρακτηρίστηκε από το πλήθος των επαφών και των επισκέψεων σε άλλες εθνικές αποστολές, με στόχο την επικοινωνία και τη διερεύνηση πιθανών συνεργιών, στο μέλλον.

Οι εκπρόσωποι της ελληνικής αποστολής είχαν επαφές με ομολόγους τους, στα εθνικά περίπτερα της Ινδίας, της Βραζιλίας, της Αιγύπτου, της Ελβετίας, της Εσθονίας, της Γαλλίας, της Καταλονίας, της Ουαλίας και της Νότιας Κορέας. Επίσης, σημαντικό ήταν το ενδιαφέρον του Vienna Business Council για το ελληνικό οικοσύστημα.

Photo_2

Όμως, η Τρίτη ήταν η ημέρα των επαφών και με τα Media – ελληνικά και διεθνή. Έτσι, το ελληνικό περίπτερο επισκέφτηκαν δημοσιογράφοι από πολλά ελληνικά μέσα, περιηγήθηκαν σ’ αυτό, έμαθαν για τις επιχειρήσεις που εκπροσωπούνται με λύσεις τους, στο Ελληνικό 24ωρο της Τεχνολογίας, πραγματοποίησαν αρκετές συνεντεύξεις, φωτογραφίες και βίντεο.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι φέτος, η ελληνική αποστολή προσέλκυσε το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων, τα οποία επισκέφθηκαν το περίπτερο και πραγματοποίησαν συνεντεύξεις με μέλη της ελληνικής αποστολής: Reuters TV, το Κρατικό Σουηδικό ραδιόφωνο και η Stuttgarder Zeitung.