Η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών Expert, ανοίγει 3 νέα καταστήματα σε Καρδίτσα, Αίγιο και Νέα Μάκρη Αττικής στις 8, 9 και 10 Απριλίου αντίστοιχα.

expertΤα κατάστημα Expert της Καρδίτσας και του Αιγίου πρόκειται για μεγαλύτερα καταστήματα στα οποία έχει γίνει μετεγκατάσταση από τα προηγούμενα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους. Τα νέα καταστήματα διαθέτουν άνετο parking και μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών συσκευών αλλά και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και gadgets.


Το κατάστημα Expert της Νέας Μάκρης, είναι το δεύτερο που ανοίγει στη σειρά από τις αρχές του έτους στο λεκανοπέδιο Αττικής και διαθέτει, επίσης, μια πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, gadgets και μια άρτια εξοπλισμένη συλλογή από ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.


Η Expert, με 117 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα έρχεται με τα 3 νέα αυτά σύγχρονα καταστήματα στην Καρδίτσα, στο Αίγιο και τη Νέα Μάκρη να ενισχύσει την προσπάθειά της για προσφορά ποικιλίας προϊόντων, και άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών, δημιουργώντας καταστήματα ανάλογα με αυτά των μεγάλων αστικών κέντρων.