Η Byte Computer ΑΒΕΕ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση πληροφοριακού συστήματος εταιρικής διακυβέρνησης στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

logo-byteΗ ΒΥΤΕ Computer ΑΒΕΕ αξιοποιώντας τη στρατηγική συμμαχία της με την Paisley στον τομέα προώθησης και υποστήριξης επιχειρηματικών λύσεων στους τομείς της διαχείρισης ρίσκου, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και συμμόρφωσης, ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση Πληροφοριακού Συστήματος Εταιρικής Διακυβέρνησης στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, βασισμένο στη σουίτα Enterprise GRC (Software for Governance, Risk & Compliance) της Paisley.


«Το λογισμικό Paisley Enterprise GRC είναι η ενδεδειγμένη λύση που περιλαμβάνει τη λειτουργικότητα που απαιτείται στη Διεύθυνση και ταυτόχρονα παρέχει αυτοματοποίηση στις διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας μέσα από ένα ενοποιημένο περιβάλλον», τόνισε η κ. Μαρίζα Μέλλιου, υποδιευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας.


Η BYTE, διανύοντας ήδη τον 27ο χρόνο επιτυχούς λειτουργίας,, είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Με την προσθήκη του Paisley Enterprise GRC Software στο οπλοστάσιο των λύσεών της, διευρύνει σημαντικά τις δραστηριότητές της και είναι πλέον σε θέση να στηρίξει με τεχνολογικές λύσεις αιχμής το απόλυτο σύνολο των αναγκών των πελατών της. Τέλος, η ΒΥΤΕ αποτελεί εξουσιοδοτημένο Enablement Partner της Paisley όπου εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της www.paisley.com .