Η Lenovo παρουσιάζει το νέο Travel-ready tablet “ideapad MIIX 310” με Windows 10 και τα YOGA laptops 710 και 510.

Στο πλαίσιο του Mobile World Congress, η Lenovo παρουσίασε δύο νέα Windows 10 PCs: YOGA 710 και 510 πολυμορφικά laptops και το ideapad MIIX 310, 2 σε 1 αποσπώμενο tablet. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των καταναλωτών, οι οποίοι θέλουν να δουλέψουν σε πολλαπλές συσκευές για διάφορες εργασίες. Για παράδειγμα, να στέλνουν μήνυμα από smartphone, να δουλεύουν σε ένα laptop και παράλληλα να διαβάζουν από ένα tablet. Γι’ αυτό βρήκαμε τη λύση, σχεδιάσαμε σε κάθε ένα από τα νέα προϊόντα την ικανότητα είτε να μετατραπούν είτε να συνδέονται σε λειτουργιά tablet. Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν περισσότερα με ένα πληκτρολόγιο με την άνεση τους, σε συνδυασμό με την ισχύ της τελευταίας γενιάς επεξεργαστών Intel, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και αφήνοντας το καλώδιο ρεύματος στο σπίτι.

Απίστευτος συνδυασμός: Το YOGA 710 δουλεύει ενώ είσαι στο δρόμο

Το 11 ιντσών YOGA 710 δημιουργήθηκε για τους ταξιδιώτες και τους εργαζόμενους εν κινήσει, οι οποίοι χρειάζεται να εργάζονται όσο είναι στο δρόμο. Τροφοδοτείται από τον 6th Gen Intel Corei7 επεξεργαστή με το μοντέλο των 14 ιντσών, μέχρι τoν Core m5 επεξεργαστή στο μικρότερο μοντέλο 11 ιντσών. Το YOGA 710 έρχεται με τα Windows 10 και είναι το πιο ισχυρό και φορητό-πολυμορφικό laptop που είναι διαθέσιμο στην αγορά. Οι χρήστες μπορούν να λειτουργήσουν συγχρόνως και εν κινήσει: μεταξύ video κλήσης, email και επεξεργασία φωτογραφιών.

Lenovo YOGA 710

Με βάρος μόνο 1.04kg, με ευέλικτο μέγεθος και την ικανότητα να μετατραπεί σε tablet, είναι ιδανικό για όσους ψάχνουν να εξοικονομήσουν χώρο στις τσάντες τους. Το YOGA 710 μπορεί να αλλάξει και να χρησιμοποιηθεί σε τέσσερις λειτουργίες, που το καθιστούν εύκολο στην πληκτρολόγηση στη λειτουργία σε laptop mode, στη παρουσίαση σε stand mode, στην παρακολούθηση βίντεο σε tent mode ή στην περιήγηση στο διαδίκτυο σε tablet