Με τη σειρά Digital Signage, η Optoma δίνει τη λύση στους επαγγελματίες που χρειάζονται ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο επαγγελματικής παρουσίασης.

signshowΤο SignShow 7POP είναι ιδανικό για καταστήματα, supermarket, εμπορικά κέντρα, μουσεία και σημεία πώλησης (Point Of Purchase) όπου υπάρχει η ανάγκη παρουσίασης και προώθησης του προϊόντος που υπάρχει σε έκθεση με ήχο και εικόνα. Σε λίγα λεπτά μπορεί ο οποιοσδήποτε να φορτώσει στη συσκευή το video, το κείμενο τις φωτογραφίες και τον ήχο που θέλει μέσω της θύρας USB, χρησιμοποιώντας το πολύ φιλικό προς το χρήστη software General Layout Editor.


Για τους χώρους όπου η παρουσίαση απευθύνεται σε μεγαλύτερο κοινό και πιο μαζικά ή υπάρχει η ανάγκη απεικόνισης σε μεγάλη οθόνη, το Signshow D5000 έρχεται να δώσει τη λύση. Με την ίδια λογική λειτουργίας αλλά με περισσότερες δυνατότητες όπως εικόνα ανάλυσης 1080p, αποτελεί την εναλλακτική και πολύ πιο οικονομική λύση για χώρους όπου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύστημα παρουσίασης βασισμένο σε υπολογιστές. Τώρα μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία video όπως MPEG 1/2/4, WMV, H.264, Xvid αλλά και εικόνες BMP, PNG, JPEG και να τα συνοδέψετε με τον ήχο της αρεσκείας σας MP3, WMA, AC-3, AAC παρουσιάζοντας ταυτόχρονα 2x Video, 2 x graphics & 2 x ticker (κινούμενο κείμενο), 1 background graphics.


Για περισσότερες πληροφορίες http://www.optomaeurope.com/dsDispdetails.aspx?PC=SignShow%207POP