Η πιο λεπτή ταξιδιωτική μηχανή της Canon, που συνδυάζει υπερ-ζουμ 40x και ελάχιστο βάρος.

Η Canon παρουσίασε σήμερα την PowerShot SX720 HS, τη λεπτότερη και πιο ισχυρή φωτογραφική μηχανή με υπερ-ζουμ που κατασκεύασε ποτέ. Ενδυναμώνοντας τη σειρά μηχανών ταξιδιού PowerShot SX, διαθέτει το σύστημα HS της Canon που συνδυάζει έναν αισθητήρα CMOS ανάλυσης 20,3 MP με την ισχύ του επεξεργαστή DIGIC 6 για τη λήψη εντυπωσιακών στατικών εικόνων και ταινιών Full HD, ακόμη κι όταν χάνεται το φως – είτε καθώς περιπλανιέστε σε μια πόλη είτε δειπνείτε στο ύπαιθρο, με την ανατολή ή τη δύση του ήλιου.

PowerShot SX720 HS

Μεγάλο ζουμ, υψηλή ποιότητα
Κατασκευασμένη γύρω από έναν πολυτάλαντο, εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό με οπτικό ζουμ 40x (24-960mm) και ZoomPlus 80x, αυτή η ελαφριά μηχανή τσέπης διαθέτει σώμα πάχους μόλις 35,6mm, γεγονός το οποίο την καθιστά ιδανικό ταξιδιωτικό σύντροφο για την καταγραφή όλης της δράσης όπου κι αν διαδραματίζεται, κοντά ή μακριά. Όταν ταξιδεύετε με φίλους, μπορείτε να φωτογραφίσετε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εμπρός από ένα εντυπωσιακό φόντο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Βοηθητικό πλαίσιο ζουμ, η οποία αυξάνει ή μειώνει έξυπνα το συντελεστή μεγέθυνσης για τη σύνθεση της λήψης ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων στο κάδρο. Μετά, όταν αποφασίσετε να μεταβείτε στον επόμενο προορισμό σας, το Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας της PowerShot SX720 HS προσαρμόζεται συνεχώς, διασφαλίζοντας τη λήψη εικόνων με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, ακόμη και κατά την κίνηση σε ανώμαλο έδαφος.

Canon-PowerShot-SX720-HS-5

Καταγράψτε τη ζωή σας σε ταινίες Full HD
Απαθανατίστε στιγμές που κόβουν την ανάσα με το άγγιγμα ενός πλήκτρου δημιουργώντας ρεαλιστικές ταινίες Full HD, έως και 60p, σε μορφή MP4. Το Δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας της Canon, σε συνδυασμό με τη λειτουργία Αυτόματης οριζοντίωσης, επιτυγχάνει την εγγραφή απόλυτα σταθερού υλικού, ακόμη κι όταν κινείστε με γρήγορο ρυθμό ή τραβάτε από δύσκολες γωνίες, διορθώνοντας την αστάθεια της μηχανής σε πέντε άξονες. Εάν θέλετε ένα στιγμιότυπο της δράσης, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Σύντομο Κλιπ Ταινίας – μπορείτε να επιλέξετε κλιπ διάρκειας τεσσάρων, πέντε ή έξι δευτερολέπτων, με ποικιλία ρυθμίσεων αναπαραγωγής, όπως με αργή κίνηση ή διπλή ταχύτητα. Για υψηλότερο επίπεδο χειροκίνητου ελέγχου, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Τονισμού περιγραμμάτων MF για να επιτυγχάνετε τέλεια εστίασης σε στατικές εικόνες και ταινίες.

Η κατάλληλη δημιουργικότητα σε κάθε περίσταση
Η έκφραση της δημιουργικότητάς σας εν κινήσει είναι εύκολη με την κατάσταση Δημιουργικής λήψης. Όταν ενεργοποιείται, η PowerShot SX720 HS δημιουργεί αυτόματα πέντε εκδόσεις της εικόνας λήψης με την εφαρμογή διάφορων φίλτρων και εφέ. Η μηχανή έχει επίσης δυνατότητα επεξεργασίας των ξεχωριστών ιστοριών σας για τη δημιουργία ενός αξέχαστου βίντεο άλμπουμ με την κατάσταση Καλύτερες στιγμές ιστορίας – έτσι, μπορείτε να ξαναθυμάστε και να μοιράζεστε εύκολα το ταξίδι σας χωρίς να απαιτείται επεξεργασία.

Μια άλλη μορφή ταχυδρομικών καρτών: απαθανατίστε και μοιραστείτε αναμνήσεις στη στιγμή
Είτε κάνετε πεζοπορία στα υψίπεδα του Μάτσου Πίτσου είτε επισκέπτεστε το μεγαλειώδες Ταζ Μαχάλ, η υποστήριξη επικοινωνίας Dynamic NFC και Wi-Fi σημαίνει ότι μπορείτε να μοιράζεστε πανεύκολα τα θαύματα του κόσμου με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους για εσάς. Ακουμπήστε απλώς τη μηχανή σε ένα συμβατό smartphone ή στο Connect Station CS100 για να υλοποιήσετε τη σύνδεση, ή πατήστε το πλήκτρο Wi-Fi για να εμφανίσετε τις επιλογές των λειτουργιών Wi-Fi και να μοιραστείτε εικόνες ή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε άλλες συνδεδεμένες συσκευές.

PowerShot-SX720-HS

Η λειτουργία Συγχρονισμού εικόνων σας δίνει τη δυνατότητα να αρχειοθετείτε τις λήψεις από τα ταξίδια σας, καθώς δημιουργεί  συμπεριλαμβανομένης της irista της Canon – μια πλατφόρμας στο cloud η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αυτόματα εικόνες και να ελευθερώνετε χώρο στη μηχανή σας, καθώς και να δημιουργείτε συλλογές και να τις μοιράζεστε με φίλους και μέλη της οικογένειας. Κατά τη λήψη στατικών εικόνων ή βίντεο μπορείτε επίσης να ελέγχετε τη μηχανή ασύρματα και από απόσταση χρησιμοποιώντας ένα smartphone, έτσι ώστε, για παράδειγμα, να τραβήξετε ένα κοπάδι μαγκούστες ή ένα σμήνος εντυπωσιακών φλαμίνγκο χωρίς να τα ενοχλήσετε.

Βασικά χαρακτηριστικά της PowerShot SX720 HS:

-Μια μηχανή με μικρό βάρος, για να απαθανατίζετε κάθε στιγμή στα ταξίδια σας
-Όλα όσα χρειάζεστε για εξαιρετικές ταινίες
-Συνδεθείτε, μοιραστείτε και δημιουργήστε εφεδρικά αντίγραφα με ευκολία
-Ιδανική επιλογή για τις πιο περήφανες στιγμές σας – ημέρα ή νύχτα
-Όσο απλή ή όσο προηγμένη θέλετε