Στη φετινή MWC ανακοινώθηκε το νέο premium κινητό της Acer, το Liquid Jade 2, με “υβριδικό” αποθηκευτικό χώρο 1TB.

Μια Android συσκευή που παρουσιάστηκε στην έκθεση MWC 2016 από την Αcer ως ένα smartphone με “υβριδικό” αποθηκευτικό χώρο που φτάνει το 1TB. Βέβαια, με το χαρακτηρισιμό “υβριδικό”, η εταιρεία εννοεί ότι το Acer Liquid Jade 2 θα κυκλοφορήσει με αποθηκευτικό χώρο 32GB, ενώ τα υπόλοιπα 968GB θα είναι διαθέσιμα ως cloud storage.

Στα specs του, το Liquid Jade 2 διαθέτει AMOLED οθόνη των  5,5 ιντσών με 2.5D Corning Gorilla Glass, ανάλυσης 1080 x 1920 pixels, εξαπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, Android 6.0 Marshmallow, 3 GB μνήμης RAM, δυο κάμερες των 21MP και 8MP (η μπροστινή) και LTE Cat.6.

Η κύρια κάμερα, επίσης, λέει “ναι”  στην εγγραφή 4Κ βίντεο, ενώ διαθέτει και επαγγελματικό mode για τις ρυθμίσεις στην ισορροπία λευκού, ISO κ.α.

Acer-Liquid-Jade-2 smartphone

Αξίζει να αναφερθεί ότι η οθόνη του ενσωματώνει τεχνολογία Zero Air Gap, η οποία την μετατρέπει σε ιδανική για χρήση κάτω από τον ήλιο. Τέλος, όσον αφορά τον ήχο, η τεχνολογία DTS Headphone:X θα σας αφήσει να απολαμβάνετε υψηλής ποιότητα μουσική με οποιαδήποτε ακουστικά.