Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με τη νέα EOS 80D και τον φακό EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM.

Η Canon παρουσίασε σήμερα την EOS 80D, μια πανίσχυρη, πλήρως εξοπλισμένη DSLR, η οποία σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να εξελίξετε τις δεξιότητές σας στη φωτογραφία και στο βίντεο. Ιδανική για ενθουσιώδεις χρήστες που αγαπούν τον πειραματισμό με διαφορετικά είδη και στυλ λήψης, η μηχανή προσφέρει μεγάλες δυνατότητες προσαρμογής και λήψεις με εξαιρετική ταχύτητα και ευκολία.

Η EOS 80D είναι μια ευέλικτη μηχανή, ιδανική για την καταγραφή εντυπωσιακών στατικών εικόνων και ταινιών Full HD, που συνδυάζει κορυφαίες τεχνολογίες εικόνας –όπως ο νέος αισθητήρας CMOS 24,2 Megapixel και ο επεξεργαστής DIGIC 6, καθώς και ένα νέο σύστημα αυτόματης εστίασης με 45 σημεία AF τύπου σταυρού– γρήγορη απόκριση και υψηλό ρυθμό συνεχούς λήψης 7 fps.

EOS 80D
EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM και Προσαρμογέας κινητήρα ζουμ PZ-E1

Η Canon αποκάλυψε επίσης τον φακό γενικής χρήσης EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM, με νέα τεχνολογία Nano USM, και τον προαιρετικό Προσαρμογέα κινητήρα ζουμ PZ-E1 για ομαλό έλεγχο του ζουμ κατά τη λήψη ταινιών, που προσφέρει επίσης δυνατότητα απομακρυσμένης λειτουργίας μέσω Wi-Fi.
Αριστεύει σε κάθε τομέα της φωτογραφίας και του βίντεο

Όποια κι αν είναι τα θέματά σας –από σπορ και άγρια ζωή έως σκηνές δράσης– η EOS 80D ανταποκρίνεται ταχύτατα, επιτυγχάνοντας καταγραφή κάθε εικόνας με απίστευτα υψηλή λεπτομέρεια. Ο νέος αισθητήρας παρέχει εκπληκτική ευκρίνεια και ελευθερία κοπής του πλάνου μετά τη λήψη, ενώ το νέο σύστημα αυτόματης εστίασης με 45 σημεία AF τύπου σταυρού και ο ρυθμός συνεχούς λήψης 7 fps σας δίνουν τη δυνατότητα να παγώσετε τη δράση με απόλυτη ακρίβεια. Για τέλεια εστίαση ή παρακολούθηση θεμάτων σε μεγάλες περιοχές του κάδρου, τα σημεία AF μπορούν να επιλέγονται μεμονωμένα ή να ομαδοποιούνται σε περιοχές, παρέχοντας μεγαλύτερο έλεγχο της σύνθεσης ανεξάρτητα από το σημείο του κάδρου στο οποίο βρίσκεται το θέμα. Όταν χρησιμοποιείτε συνδυασμούς φακών με μικρά διαφράγματα, 27 σημεία AF με ευαισθησία f/8 προσφέρουν δυνατότητα εστίασης ακόμη και στις πιο ακραίες καταστάσεις.

canon_eos_80d_16-970x647-c

Σχεδιασμένη για λήψεις υπό διάφορες συνθήκες φωτισμού, η μηχανή διαθέτει εγγενή υποστήριξη ISO 100-16.000, με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 25.600, ενώ το σύστημα AF λειτουργεί ακόμη και με το σεληνόφως (-3EV). Ο αισθητήρας φωτομέτρησης RGB+IR διαθέτει 7.560 pixel και μετράει τόσο το ορατό όσο και το αόρατο υπέρυθρο φως, παρέχοντας εκθέσεις ακριβείας, ενώ η λειτουργία Ανίχνευσης τρεμοπαίγματος διασφαλίζει σταθερή έκθεση κατά τη λήψη υπό τεχνητό φωτισμό με διακυμάνσεις της φωτεινότητας. Μια νέα ρύθμιση Προτεραιότητας λευκού συμβάλλει επίσης στη μείωση της έντασης των θερμότερων τόνων.

Μια μηχανή που προσαρμόζεται σ’ εσάς

Η EOS 80D δημιουργήθηκε με μεγάλη προσοχή ώστε να παρέχει στους φωτογράφους όλα όσα χρειάζονται. Η σχεδίαση της μηχανής δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον ενστικτώδη χειρισμό, που σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε με ευκολία την εμπειρία λήψης χάρη στους βολικά τοποθετημένους μηχανισμούς που σας παρέχουν πρόσβαση στις συχνότερα χρησιμοποιούμενες καταστάσεις και ρυθμίσεις λειτουργίας. Το Έξυπνο σκόπευτρο προβάλλει το 100% του κάδρου, καθώς και τις τρέχουσες ρυθμίσεις· μπορείτε επίσης να μεταβείτε γρήγορα στην οθόνη αφής Clear View LCD II μεταβλητής γωνίας 7,7cm (3,0″), η οποία είναι ιδανική για βιντεοσκόπηση, για χρήση με την κατάσταση Άμεσης προβολής ή για γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες.

Γίνετε ο κινηματογραφιστής που ονειρεύεστε

Ό,τι κι αν δημιουργείτε, ένα ταξιδιωτικό βιντεολόγιο ή μια ταινία κινηματογραφικού στυλ, η EOS 80D σάς παρέχει απόλυτη ευελιξία και δυνατότητα εγγραφής εικόνας Full HD. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF της Canon, η αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας και η ομαλή εστίαση στο θέμα κατά την παρακολούθησή του είναι εύκολη υπόθεση. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε εύκολα τόσο την ταχύτητα όσο και την ευαισθησία παρακολούθησης της αυτόματης εστίασης, για πλήρη έλεγχο του ρυθμού και της απόκρισης του συστήματος AF ανάλογα με το στυλ της ταινίας σας.

Οι ενθουσιώδεις κινηματογραφιστές μπορούν να είναι βέβαιοι για την επαγγελματική εμφάνιση του υλικού τους, χάρη στη δυνατότητα εγγραφής στα 60p και σε μορφή MP4, η οποία είναι ιδανική για την επιβράδυνση της δράσης με παράλληλο έλεγχο της εστίασης. Η EOS 80D διαθέτει υποδοχές σύνδεσης ακουστικών και μικροφώνου, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο του ήχου κατά τη λήψη.

Εύκολη σύνδεση, λήψη από απόσταση και κοινή χρήση της δουλειάς σας

Απολαύστε την ελευθερία της λήψης από απόσταση μέσω smartphone ή tablet με την EOS 80D, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Camera Connect της Canon. Η ενσωματωμένη υποστήριξη διασύνδεσης Wi-Fi και Dynamic NFC καθιστά απλούστατη τη σύνδεση και την κοινή χρήση εικόνων JPEG πλήρους ανάλυσης με έξυπνες συσκευές. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε τη μηχανή μέσω σύνδεσης σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται οικιακός δρομολογητής Wi-Fi, καθώς και να αποθηκεύετε, να εξετάζετε και να μοιράζεστε τις φωτογραφίες και τις ταινίες σας γρήγορα και εύκολα από ένα κεντρικό σημείο χρησιμοποιώντας το σύστημα Connect Station CS100 της Canon.

Canon-EOS-80D-feature

Λήψη εντυπωσιακών στατικών εικόνων και ταινιών με τον EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM και τον Προσαρμογέα κινητήρα ζουμ PZ-E1

Με ευελιξία εφάμιλλη της EOS 80D, ο νέος φακός EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM της Canon παρέχει υψηλές επιδόσεις αυτόματης εστίασης για ταινίες και στατικές εικόνες, με εύρος εστιακών αποστάσεων που επιτρέπει ευρείες λήψεις ή κοντινά πλάνα με έναν μόνο φακό. Ο EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM είναι ο πρώτος φακός της Canon που διαθέτει τεχνολογία Nano USM, η οποία προσφέρει ομαλή και αθόρυβη αυτόματη εστίαση για ταινίες και ασύλληπτη ταχύτητα για στατικές εικόνες. Ο νέος Προσαρμογέας κινητήρα ζουμ PZ-E1 είναι ένα αξεσουάρ μικρού μεγέθους και βάρους, σχεδιασμένο για τον EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM, που προσφέρει ομαλό έλεγχο του ζουμ κατά τη λήψη ταινιών· είναι ιδανικός για την εγγραφή ντοκιμαντέρ επαγγελματικού επιπέδου και διαθέτει δυνατότητα ελέγχου μέσω Wi-Fi.

Βασικά χαρακτηριστικά της EOS 80D:

-Μια μηχανή με γρήγορη απόκριση, που ακολουθεί άνετα τον ρυθμό της δράσης
-Εκπληκτική ποιότητα φωτογραφιών και ταινιών σε μεγάλο εύρος συνθηκών
-Όλα όσα χρειάζεστε για να εξελίξετε τις φωτογραφικές σας δεξιότητες
-Ιδανική επιλογή για δημιουργική βιντεογραφία
-Εύκολη σύνδεση, λήψη και κοινή χρήση εικόνων και ταινιών

Βασικά χαρακτηριστικά του EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM:

-Ευέλικτο εύρος εστιακών αποστάσεων για την καταγραφή μεγάλης ποικιλίας θεμάτων
-Τεχνολογία Nano USM για γρήγορη αυτόματη εστίαση κατά τη φωτογράφιση και ομαλή, αθόρυβη αυτόματη εστίαση κατά τη λήψη ταινιών
-Οπτικός σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ για εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες
-Εγγραφή απόλυτα σταθερού κινηματογραφικού υλικού με Δυναμική σταθεροποίηση εικόνας
-Φακός υψηλής απόδοσης και μικρών διαστάσεων, με προαιρετικό κινητήρα ζουμ

Βασικά χαρακτηριστικά του Προσαρμογέα κινητήρα ζουμ PZ-E1:

-Φορητός προσαρμογέας κινητήρα ζουμ με μικρές διαστάσεις
-Ομαλό ζουμ υψηλής ποιότητας κατά τη λήψη ταινιών
-Ιδανική επιλογή για δραματικές ειδησεογραφικές λήψεις και ντοκιμαντέρ
-Έλεγχος του ζουμ από απόσταση μέσω Wi-Fi και της εφαρμογής Camera Connect της Canon
-Εύκολη προσαρμογή της ταχύτητας του ζουμ για βέλτιστο έλεγχο