Η Τεχνολογία προοδεύει και εξελίσσεται διαρκώς. Στους υπολογιστές ας πούμε, κάποτε δέσποζαν τα desktops, εν συνεχεία αντικαταστάθηκαν από τα laptops και τώρα, και αυτά με τη σειρά τους, δίνουν τη θέση τους σιγά-σιγά στους διαδόχους τους που δεν είναι άλλα από τα «υβριδικά» ή αλλιώς τα 2 σε 1. Πρόκειται για μηχανήματα που συνδυάζουν την ισχύ ενός laptop με τη λειτουργικότητα και την ευκολία ενός tablet. Είθισται να αποτελούνται από δύο τμήματα που δύνανται να αποσυνδεθούν εντελώς: μία οθόνη αφής, πίσω από την οποία βρίσκονται και όλα τα «ζωτικά» υποσυστήματά τους (επεξεργαστής, δίσκος, μνήμες κλπ) και ένα πληκτρολόγιο. Τα συναντάμε βέβαια και ως συμπαγή laptops με την οθόνη να περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, ανάλογα με την υλοποίηση και το design κάθε μοντέλου και εταιρείας.

Αν λοιπόν στα σχέδιά σας για φέτος βρισκόταν η αγορά ενός καινούριου laptop, τότε ίσως να θελήσετε να προτιμήσετε αντί ενός συμβατικού μοντέλου, ένα 2 σε 1 σύστημα κι αν ψάχνετε να βρείτε τους λόγους για τους οποίους θα το κάνετε αυτό, εμείς είμαστε εδώ!

2-in-1-laptop-2

Είναι οικονομικά

Μη νομίζετε ότι θα σας στοιχίσει ο κούκος αηδόνι. Ένα 2 σε 1 σύστημα δεν είναι απαραίτητα ακριβότερο από ένα συμβατικό laptop. Φυσικά η τιμή του έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές του, ωστόσο σκεφτείτε ότι μπορείτε να βρείτε επώνυμα μοντέλα στην αγορά (HP, Lenovo, Toshiba κ.α.) σε τιμές που κυμαίνονται γύρω στα 300€. Αν το καλοσκεφτείτε η έξτρα λειτουργικότητα που εξασφαλίζετε, πληρώνεται ελάχιστα για τα δεδομένα της προϊοντικής κατηγορίας.

Βολεύουν παντού και πάντα

Ένα laptop οφείλει, ως φορητό σύστημα, να σας καλύπτει όπου κι αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε: στο γραφείο, την κουζίνα, τον καναπέ, το κρεβάτι. Ένα 2 σε 1 είναι σε θέση να το κάνει περίφημα αφού ακόμα κι αν δεν υπάρχει επιφάνεια για να το τοποθετήσετε, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε σαν tablet. Σε κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό, θα κάνει το browsing, και την ανάγνωση online και offline, παιχνίδι!

Είναι τα τέλεια «αξεσουάρ» για Netflix!

Με το Netflix να έχει έρθει και επίσημα στη χώρα μας, μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερη συσκευή για να το εκμεταλλευτείτε; Αντί λοιπόν να πρέπει να εναλλάσσεστε μεταξύ Apple TV, desktop, laptop και tablet (σε ένα, ομολογουμένως, υπερβολικό σενάριο), γιατί να μην καλύψετε κάθε σας ανάγκη με ένα υβριδικό μηχάνημα; Θα έχετε τη δυνατότητα να streamάρετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο όπου σας κάνει κέφι!

2-in-1-laptop-3

Τα Windows με λειτουργία αφής είναι τέλεια

Η Microsoft «μεταμόρφωσε» τα Windows από την έκδοση 8 κι έπειτα, έχοντας τον νου της κατά βάση στις συσκευές με οθόνη αφής. Όσο κι αν το λειτουργικό της «επέστρεψε στις ρίζες» του με τα Windows 10, παραμένει εξαιρετική επιλογή για κάθε κάτοχο συσκευής με οθόνη αφής. Δοκιμάστε τα σε ένα 2 σε 1 μηχάνημα και θα δείτε πόσο βολικά και άνετα είναι: όχι απλά δεν θα χάσετε καθόλου χρόνο για να προσαρμοστείτε αλλά θα κάνετε και πολλές ενέργειες ακόμα ταχύτερα.

Είναι πλέον αξιόπιστα

Ένα μηχάνημα 2 σε 1 πλέον διαθέτει τα απαραίτητα τεχνικά χαρακτηριστικά για να μπορέσει να σταθεί επάξια σε κάθε σας ανάγκη. Θα το δείτε να έρχεται εξοπλισμένο με δυνατή μπαταρία που του εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία, οθόνη που ανταποκρίνεται σε κάθε σας άγγιγμα, πλήρεις επιλογές συνδεσιμότητας και λειτουργικό πληκτρολόγιο για να κάνετε άνετα τη δουλειά σας.