H Gartner αναγνωρίζει στην ESET την ιδιότητα του «Visionary» στην πρόσφατη έκθεσή της.

Η ESET ανακοίνωσε ότι η Gartner, Inc. την αναγνώρισε ως «Visionary» στην πρόσφατη έκθεση «Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms», που δημοσιεύθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2016. Η ESET τοποθετείται υψηλότερα λόγω της δυνατότητάς της να μπορεί να λειτουργεί στο τεταρτημόριο των «Visionaries».

Η πρόσφατη έκθεση της Gartner «Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms» αξιολόγησε 18 εταιρίες λογισμικού βάσει 10 σταθμισμένων κριτηρίων και τοποθέτησε την ESET στο τεταρτημόριο των «Visionaries», μετακινώντας την από την προηγούμενη κατηγοριοποίηση στο τεταρτημόριο των «Niche Players».

eset«Θεωρούμε τη θέση μας στην έκθεση «Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms» της Gartner ως επιβεβαίωση της επιτυχίας της ESET στην προσφορά τεχνολογικά προηγμένων, κορυφαίων λύσεων ασφαλείας που επιτρέπουν σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να επιτύχουν περισσότερα» δήλωσε ο Richard Marko, CEO της ESET.

«Αισθανόμαστε ότι αναγνωρίστηκαν οι συνεχείς προσπάθειές μας να προσφέρουμε βραβευμένες λύσεις threat intelligence, που συνδυάζουν χρηστικότητα, επιδόσεις και ευελιξία».

Στη νέα έκθεση της Gartner «Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms» διατίθεται μία πλήρης ανάλυση των κορυφαίων εταιριών λογισμικού στο χώρο της ασφάλειας endpoint, καθώς και μία επισκόπηση της αγοράς πλατφορμών endpoint προστασίας.