Αποκτήστε δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός με το COSMOTE DEALS for YOU για το μιούζικαλ «Βίκτορ Βικτόρια».

Tο διάσημο μιούζικαλ «Βίκτορ Βικτόρια», τη νέα μεγάλη παραγωγή του Θεάτρου Πάνθεον, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1, όλοι οι πελάτες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας COSMOTE, με το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU.

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Μπλέικ Έντουαρντς «Βίκτορ Βικτόρια» επιστρέφει μετά από χρόνια στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη με την Εβελίνα Παπούλια στον ομώνυμο ρόλο. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Γιάννη Ζουγανέλη, Γιάννη Στάνκογλου και Θεοδώρα Τζήμου. Η παράσταση πλαισιώνεται από ένα πλούσιο καστ ταλαντούχων ηθοποιών, χορευτών και ζωντανή ορχήστρα.

cosmote deals for you victor victoria theatre

Το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU επεκτείνει συνεχώς τις συνεργασίες του για να μπορούν οι πελάτες COSMOTE να απολαμβάνουν δημοφιλείς θεατρικές παραστάσεις της σεζόν με μοναδικές προσφορές. Στο πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, εντάχθηκαν και οι παραστάσεις: «Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α.» του Μάρκου Σεφερλή στο θέατρο Περοκέ, η κωμωδία «Όλη η Βίβλος (Λέμε τώρα)» στο θέατρο Δημήτρης Χορν, αλλά και η σκηνική σύνθεση «Τα ωραία χέρια μας» στο θέατρο Ροές, με τον Άρη Σερβετάλη.

Παράλληλα συνεχίζουν να ισχύουν όλες οι μεγάλες προσφορές σε επιτυχημένες παραστάσεις, όπως η προσφορά 2 εισιτηρίων στην τιμή του 1 για την κωμωδία «Μου λες αλήθεια» σε σκηνοθεσία του Σπύρου Παπαδόπουλου στο θέατρο Κάππα, καθώς και η έκπτωση 30% για τη μαύρη κωμωδία «Ο Θεός της Σφαγής» σκηνοθεσίας Κων/νου Μαρκουλάκη, για την πολιτική σάτιρα «Δάφνες και πικροδάφνες» με τους Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη, την παράσταση, «Θεέ μου, τι σου κάναμε;» με τον Λάκη Λαζόπουλο και τη Μαρία Γκαβογιάννη και την κλασική κωμωδία του Μολιέρου «Ο αρχοντοχωριάτης» με τον Γιάννη Μπέζο.

Το COSMOTE DEALS for YOU προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μέσα από αποκλειστικές προσφορές για ψυχαγωγία, γεύση, πολιτισμό, αποδράσεις, shopping και αυτοκίνητο. Η συμμετοχή γίνεται με αποστολή κενού SMS στο 19019 (πελάτες κινητής) ή κλήση στο 13019 (πελάτες σταθερής) ή μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος (πελάτες κινητής και σταθερής).