Η IDC/Games φέρνει στο φως τη συμφωνία της για κυκλοφορία του Metal Assault σε Ευρώπη και Τουρκία.

Η IDC/Games και το Κορεατικό στούντιο εξέλιξης GNISoft ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία για να κυκλοφορήσουν το Metal Assault στην Ευρώπη και στην Τουρκία. Ο ίδιος τίτλος θα λανσαριστεί και στο Steam, σε διάφορες περιοχές, μέσω αντίστοιχων publishers.

Η IDC/Games ανακοίνωσε ότι ηρθε σε συμφωνία για να κυκλοφορήσει το MMOG Action Shooter παιχνίδι, Metal Assault. Το Metal Assault θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Τουρκία, με άφθονο περιεχόμενο που θα απολαύσει ο κάθε χρήστης, όπως πολλοί χάρτες, διαφορετικά στιλ παιχνιδιού, φυλές, PvP και PvE περιεχόμενο και πολλά ακόμα MMOG χαρακτηριστικά.

1

Το Metal Assault είναι ένα τύπου Anime 2D Shooter, στο οποίο οι παίκτες, οπλισμένοι σαν αστακοί, εξερευνούν την επικίνδυνη πόλη της HERZ. Το παιχνίδι έχει ένα lobby στο οποίο οι χρήστες μπορούν να στρατολογούν άλλους στις ομάδες τους, να μιλάνε μεταξύ τους, να ανταλλάσσουν αντικείμενα και να οργανώνουν με φίλους τις επόμενες κινήσεις τους.

2

Στο Metal Assault οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν όχι μόνο PvP αλλά και PvE περιεχόμενο, με αρκετά gameplay modes:

-PvP: Single player, co-op και multiplayer αποστολές, γρήγορου ρυθμού δράσης μάχες για να κερδίσεις όσο περισσότερα control points και να νικήσεις.

-PvE: ΕΠΙΘΕΣΗΗΗ! Η πόλη του HERZ έχει δεχτεί επίθεση από Zombies. Οι παίκτες έχουν μία ευρεία γκάμα αποστολών να πολεμήσουν τα τέρατα και να επιβιώσουν από αυτή την αποκάλυψη.

-CHOPPA: Σε αυτή την αποστολή, οι παίκτες μάχονται σε ένα μεγάλο πεδίο μάχης, γεμάτο από φονικά όπλα και οχήματα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να καταστρέψουν τους εχθρούς τους. Παίξτε μόνος ή με τους φίλους σας.

Η εγγραφή για τη beta θα είναι διαθέσιμη σύντομα στο σχετικό ιστότοπο της IDC/Games.