Τo νέo LG Stylus 2 κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με Android Marshmallow και γραφίδα στο MWC 2016.

Η LG Electronics θα παρουσιάσει το νέο LG Stylus 2, τον ανανεωμένο διάδοχο του G4 Stylus, στο MWC 2016 που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη. Η εξαιρετικά ακριβής 5.7-ιντσών συσκευή μοιράζεται πολλά από τα premium χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα σε μοντέλα ναυαρχίδες της LG, ωστόσο επίσης περιλαμβάνει μία γραφίδα με νάνο-επικάλυψη στην άκρη της για μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με την προηγούμενη ευέλικτη ‘μύτη’ της γραφίδας.

Η συσκευή διαθέτει μια σειρά από αποκλειστικές λειτουργίες που αναπτύχθηκαν ειδικά για το LG Stylus 2 έτσι ώστε να ενισχύσει την εμπειρία του χρήστη, όπως το Pen Pop, το οποίο εναλλάσσει ένα popup μενού όταν η γραφίδα έχει αφαιρεθεί προσφέροντας συντομεύσεις στο Pop Memo και στο Pop Scanner. Επιπλέον, ένα νέο χαρακτηριστικό στο LG Stylus 2 είναι το Pen Keeper, το οποίο εμποδίζει τη γραφίδα από το να χαθεί, εμφανίζοντας ένα popup μήνυμα όταν το τηλέφωνο ανιχνεύεται εν κινήσει και η γραφίδα δεν βρίσκεται στη θέση της. Επίσης, η νέα λειτουργία Calligraphy Pen font επιτρέπει στους χρήστες να γράψουν με όμορφο καλλιγραφικό χαρακτήρα σαν να χρησιμοποιούν πένα.

LG Stylus photo 1

Με πάχος μόλις 7,4 χιλιοστά και βάρος 145g, το LG Stylus 2 είναι αισθητά λεπτότερο και ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του. Η συσκευή αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα του σχεδιασμού με την επίπεδη οθόνη να προεξέχει ελαφρώς (Protruded Flat Display) στο μπροστινό μέρος, το μοτίβο Spin Hairline στην πίσω πλευρά και το μεταλλικό φινίρισμα στα πλαϊνά. Το LG Stylus 2 διαθέτει ισχυρή αποσπώμενη μπαταρία 3,000mAh και υποδοχή κάρτας SD για να επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν μία ποικιλία περιεχομένου πολυμέσων στη μεγάλη 5.7 ιντσών οθόνη του.

«Το LG Stylus 2 προσφέρει ‘δυνατά’ χαρακτηριστικά -όπως μεγάλη οθόνη και λειτουργίες για να κάνουν οι χρήστες σημειώσεις με διαφορετικούς τρόπους- σε ένα premium τηλέφωνο αλλά με τιμή συσκευής μεσαίας κατηγορίας», δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Αυτή η συσκευή αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα της δέσμευσής μας προς το τμήμα μεσαίας κατηγορίας, όπου υπάρχει αρκετός χώρος και ευκαιρίες για ανάπτυξη και δημιουργικότητα».

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά του LG Stylus 2:

Οθόνη: 5.7-inch HD In-Cell Touch (1280 x 720)
Επεξεργαστής: 1.2GHz Quad-Core
Κάμερα: Rear 13MP / Front 8MP
Mνήμη: 1.5GB LPDDR3 RAM / 16GB ROM / MicroSD
Μπαταρία: 3,000mAh (αποσπώμενη)
Λειτουργικό Σύστημα: Android 6.0 Marshmallow
Μέγεθος: 155 x 79.6 x 7.4mm
Βάρος: 145g
Δίκτυα: LTE / HSPA+ / GSM
Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 2.0
Χρώματα: Titan / White / Brown