Η μηχανή γραφικών Unreal Engine 4 και οι cross-platform δυνατότητες δείχνουν το next-gen μέλλον στο ιστορικό franchise του παρελθόντος…

Tο νέο Street Fighter σχεδιάστηκε πάνω στην πανίσχυρη Unreal Engine 4, γεγονός που του εξασφαλίζει εντυπωσιακά λεπτομερή γραφικά και καθηλωτικά ειδικά εφέ. Ταυτόχρονα, η συνεργασία της Sony με την Capcom επιτρέπει cross-platform παιχνίδι, ενώνοντας τους οπαδούς του τίτλου και απογειώνοντας τον ανταγωνισμό.

13_Ryu_Kick_HUD_ON_1434027521

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Street Fighter, όλο το περιεχόμενο, που θα γίνει διαθέσιμο μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, θα μπορεί να ξεκλειδωθεί παίζοντας το παιχνίδι, χωρίς πρόσθετη χρέωση. Oλες οι ρυθμίσεις και τροποποιήσεις του συστήματος θα είναι διαθέσιμες δωρεάν, ώστε οι παίκτες να έχουν πάντα πρόσβαση στην τελευταία έκδοση. Νέοι χαρακτήρες θα προστίθενται σε τακτά χρονικά διαστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016, για να μπορείτε να επεκτείνετε το παιχνίδι σας, χωρίς να χρειάζεται να προβείτε σε νέες αγορές.

10_Cammy_Fierce_Punch_1434381175

Τα πάντα μπορούν να αγοραστούν με Fight Money, τα οποία κερδίζετε με το σπαθί σας, παίζοντας και όχι… καταθέτοντας χρηματικά ποσά, εκτός και αν είστε ανυπόμονοι και… οκνηροί! Με το «καλημέρα» μάλιστα, θα σας υποδεχτεί ένας συνδυασμός παλαιών και νέων ηρώων, με τους θρυλικούς Birdie, Nash, R. Mika και Karin να επιστρέφουν για να συναντήσουν τους πρωτοεμφανιζόμενους Necalli, Rashid, και Laura αλλά και τους… διαχρονικούς πρωταγωνιστές Ryu, Ken, Chun-Li, Cammy, Vega, Zangief, Dhalsim και M. Bison.

03_Medium_Kick_1445936524

Το gameplay του Street Fighter, αν και σε γενικές γραμμές δεν χωρά ιδιαίτερες… διαπραγματεύσεις, δεν διστάζει να «φλερτάρει» με νέες μηχανικές μάχης που επικεντρώνονται στο V-Gauge και το EX Gauge, επιτρέποντας την υιοθέτηση διαφορετικών στρατηγικών μάχης και αποτρέποντας το στραμπούληγμα των δαχτύλων. Το σύστημα V-Gauge εισάγει τρεις νέες τεχνικές (V-Skills, V-Reversals και V-Triggers). Οι V-Skills είναι επιθέσεις μοναδικές για κάθε μαχητή, τα V-Reversals επιστρατεύουν μέρος του V-Gauge για αντεπιθέσεις και τα V-Triggers εξαντλούν το V-Gauge, για να τροφοδοτήσουν μια εντυπωσιακή ικανότητα.

Τέλος, το Capcom Pro Tour περιλαμβάνει δεκάδες τουρνουά για παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο, με έπαθλα που θα σας δελεάσουν να ασχοληθείτε… επαγγελματικά.

Σύστημα: PC, PS4

Διάθεση: CD Media

Βαθμολογία

0%
Γραφικά
0%
Ηχος
0%
Gameplay
0%
Διάρκεια
0%
Συνολικά