Το μεγαλύτερο Escape Room στην Ελλάδα φέρνει το CU Around, σε συνεργασία με τα Factory Outlet.

Το CU Around, σε συνεργασία με τα Factory Outlet, δημιούργησε το μεγαλύτερο escape room στην Ελλάδα. Το βράδυ της Κυριακής, μυστήριο κατέκλυσε τους χώρους του Factory Outlet στην Πειραιώς και 180 τυχεροί φίλοι του CU ήταν εκεί για να το λύσουν.

Στόχος του παιχνιδιού ήταν κάθε ομάδα να καταφέρει να «σώσει την ανθρωπότητα», μέσα από την αποκρυπτογράφηση μηνυμάτων του μελετητή απόκρυφων οργανώσεων Dr. Clark Ulfric και τη συναρμολόγηση όλων των κομματιών του ξορκιού. Λουκέτα, φακοί, κρυφά μηνύματα με UV, μυστικοί συνδυασμοί, QR codes και πολλές δόσεις γρίφων περίμεναν τους φίλους του CU Around που έζησαν αυτή τη γεμάτη αδρεναλίνη εμπειρία στους σκοτεινούς ορόφους και διαδρόμους του Factory Outlet.

Περισσότερες από 800 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή για να πάρουν μέρος στο μεγαλύτερο και θεαματικότερο escape room, ωστόσο 30 ήταν οι τυχερές ομάδες με συνολικά 180 μέλη που κληρώθηκαν να παίξουν.

CU_Escape_Room_Factory_Photo_1

Οι 3 πρώτες ομάδες που απέδρασαν και κατάφεραν να σώσουν την ανθρωπότητα σε λιγότερο από 45’ ήταν οι Thundergirls, οι The Expendables και οι Oneman. Οι νικητές όχι μόνο έζησαν τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου escape room στο λιγότερο αναμενόμενο μέρος, αλλά παράλληλα κέρδισαν και πολλά GB, tablets και δωροεπιταγές Factory Outlet.

Με τo CU Around όμως κερδίζουν όλοι οι συνδρομητές CU, αφού έχουν τη δυνατότητα να πάρουν δωροεπιταγές των 10€ από τα Factory Outlet, για αγορές άνω των 20€. Για να πάρουν την επιταγή το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στείλουν με SMS FACTORY στο 54646 (χρέωση 0,2€/κωδικό).