Η Samsung Electronics παρουσιάζει ουσιαστικές καινοτομίες για έναν πιο έξυπνο τρόπο ζωής στο European Forum 2016.

Τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες της παρουσίασε η Samsung Electronics στο European Forum 2016 στο Μονακό. Η εταιρεία εστίασε σε έξυπνους και συνδεδεμένους τρόπους ζωής σε όλη την Ευρώπη και παράλληλα αποκάλυψε μία δυναμική σειρά νέων προϊόντων διαθέσιμα από φέτος στην Ευρώπη – συμπεριλαμβανομένων των SUHD TVs με κυρτό σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο και με Quantum dot οθόνη, το νέο smartwatch Gear S2 σε ροζ χρυσό και σε λευκόχρυσο, το έξυπνα σχεδιασμένο πλυντήριο Samsung AddWash, τις έξυπνες οικιακές συσκευές επόμενης γενιάς, όπως το συνδεδεμένο ψυγείο Family Hub, καθώς και το Galaxy TabPro S, το νέο 2 σε 1 tablet με Windows 10.

«Η Samsung συνεχώς εργάζεται, προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν μία πιο έξυπνη ζωή και φέτος προχωράμε μπροστά με μεγάλα βήματα , παρουσιάζοντας ένα εύρος συνδεδεμένων προϊόντων και υπηρεσιών», δήλωσε ο David Lowes, CMO της Samsung Europe. «Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε και να αλλάζουμε ριζικά την καθημερινότητα των καταναλωτών, ακούγοντας και προβλέποντας τις ανάγκες τους για να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες, που δημιουργούν ουσιαστική πρόοδο και εμπλουτίζουν την καθημερινότητά τους».

Θέτοντας νέα πρότυπα στην εμπειρία θέασης και audio

Η Samsung αποκάλυψε την εντυπωσιακή νέα σειρά SUHD τηλεοράσεων, που διαθέτει ασύγκριτη ποιότητα εικόνας με οθόνη Quantum dot. Ο πρώτος παγκοσμίως κυρτός σχεδιασμός, χωρίς πλαίσιο αποτελεί έναν όμορφο σχεδιασμό από κάθε οπτική γωνία. Προσφέρει την πιο έξυπνη εμπειρία χρήσης, η οποία διευκολύνει τους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο ψυχαγωγίας από μία μόνο συσκευή. Οι Samsung SUHD TVs του 2016 διαθέτουν τη μοναδική στον κόσμο 10-bit Quantum dot οθόνη, χωρίς κάδμιο, η οποία προσφέρει την πλέον ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, εκπληκτική φωτεινότητα, εξαιρετική αντίθεση και τα πιο ζωντανά χρώματα, που έχει προσφέρει ποτέ η Samsung.

Samsung EU Forum (3)

Η νέα σειρά τηλεοράσεων παρέχει μία premium HDR (high dynamic range) εμπειρία με minimum 1,000 nit HDR για ακόμη πιο υψηλό επίπεδο αντίθεσης ανάμεσα στις φωτεινές και τις σκοτεινές εικόνες. Επιπλέον, η νέα τεχνολογία Ultra Black μειώνει σημαντικά την αντανάκλαση του φωτός, ενισχύοντας την ποιότητα της εικόνας με ελάχιστη αντανάκλαση.

Με λειτουργικό σύστημα Tizen, οι Samsung Smart TVs του 2016 διευκολύνουν τους καταναλωτές να ανακαλύψουν και να έχουν πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο και υπηρεσίες, από τηλεοπτικά προγράμματα έως παιχνίδια και πληροφορίες προγραμμάτων, από ένα μόνο σημείο στο νέο Smart Hub. Δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη για πολλά τηλεχειριστήρια, καθώς η Samsung Smart TV αναγνωρίζει αυτόματα το είδος του settop box, την κονσόλα παιχνιδιών, το OTT box ή το σύστημα home theater, το οποίο είναι συνδεδεμένο στην τηλεόραση.

Παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα SUHD μοντέλων από τη σειρά 7000 έως την premium σειρά 9000, η Samsung θα λανσάρει ένα ευρύ φάσμα SUHD τηλεοράσεων στην Ευρώπη την Άνοιξη του 2016.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο Ultra HD Bluray Player, το UBDK8500 συμβατό με HDR, το οποίο προσφέρει 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση και 64 φορές πιο υψηλή αποτύπωση χρωμάτων από τα παραδοσιακά Bluray players. Η ενσωματωμένη τεχνολογία αναβάθμισης του UBDK8500 ενισχύει την ποιότητα εικόνας από τους κλασικούς δίσκους Bluray και τα DVDs, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν και CDs. Το Samsung Ultra HD Bluray player θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Μάρτιο 2016 και κάθε συσκευή θα πωλείται μαζί με την ταινία της Fox Home Entertainment, “The Martian” με πρωταγωνιστή τον Matt Damon σε ανάλυση Ultra HD.

Επιπλέον, η Samsung παρουσίασε τις πιο πρόσφατες προσθήκες στις σειρές προϊόντων ήχου, συμπεριλαμβανομένης της ηχομπάρας HW-K950. Η HW-K950 είναι η πρώτη ηχομπάρα της εταιρείας, που θα προσφέρει Dolby Atmos ήχο και η πρώτη στον κλάδο, που θα περιλαμβάνει δύο ασύρματα πίσω ηχεία συμβατά με την τεχνολογία Dolby Atmos®. Το πλήρες πακέτο της HW-K950 προσφέρει απίστευτο ήχο 5.1.4 καναλιών.

Κατά τη διάρκεια του Forum, η Samsung παρουσίασε τις νέες κυρτές οθόνες και ανέδειξε την παραγωγικότητα και τα οφέλη, που προσφέρουν οι επαγγελματικές οθόνες της. Με την κυκλοφορία των οθονών CF591 και CF390, η Samsung συνεχίζει να αναβαθμίζει την πρωτοποριακή κυρτή σχεδίαση των οθονών, για ακόμα καλύτερη θέαση και άνεση για το χρήστη. Οι συγκεκριμένες 1800R κυρτές οθόνες ταιριάζουν με τη φυσική καμπυλότητα του ανθρώπινου ματιού, προσφέροντας πιο φυσική εμπειρία θέασης.

Έξυπνες Οικιακές Συσκευές Επόμενης Γενιάς που μεταμορφώνουν το σπίτι

Η ηγετική θέση της Samsung στις οικιακές συσκευές αναδεικνύεται μέσα από την παρουσίαση έξυπνων και πρακτικών καινοτομιών, που μπορούν να κάνουν σημαντική διαφορά στις δουλειές του σπιτιού.

Samsung EU Forum (6)Το νέο πλυντήριο AddWash Front-load διαθέτει μια ξεχωριστή υποδοχή, η οποία καθιστά εύκολη την προσθήκη κάποιου ρούχου που ξεχάσατε, χωρίς να χρειάζεται να στραγγίσει το πλυντήριο και να ανοίξει η κύρια πόρτα του πλυντηρίου στη μέση της πλύσης. Επιπλέον επιτρέπει την προσθήκη ευαίσθητων ρούχων για ξέβγαλμα ή την προσθήκη επιπλέον απορρυπαντικού κατά τη διάρκεια της πλύσης.

Επιπροσθέτως, διαθέτει ένα πλήθος έξυπνων λειτουργιών, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με Android και με iOS smartphones. Αυτό όχι μόνο διευκολύνει την παρακολούθηση της προόδου της πλύσης, αλλά επιπλέον προσφέρει την επιλογή αποστολής ειδοποιήσεων στα smartphones των καταναλωτών, ακριβώς πριν ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος της πλύσης. Για παράδειγμα ο καταναλωτής μπορεί να προσθέσει κάποια ευαίσθητα ρούχα προς το τέλος της πλύσης.

Η καινοτομία της Samsung προσφέρει εντυπωσιακή εξοικονόμηση χρόνου και εκπληκτική απόδοση πλύσης. Απόδειξη αποτελεί η τεχνολογία Super Speed της Samsung που διαθέτει το πλυντήριο AddWash, η οποία συντομεύει τον κύκλο πλύσης σε λιγότερο από 1 ώρα, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απόδοση. Το πλυντήριο AddWash