Η LG ανέλαβε τον εξοπλισμό των χώρων και των δωματίων του ανακαινισμένου μέλους της αλυσίδας boutique & lifestyle ξενοδοχείων Domotel.

Η LG Electronics ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συνεργασία με το ανακαινισμένο ξενοδοχείο DOMOTEL KASTRI, το νέο μέλος της διεθνούς αλυσίδας boutique & lifestyle ξενοδοχείων Domotel Hotels & Resorts για την προμήθεια και εγκατάσταση ξενοδοχειακών τηλεοράσεων και ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακής σήμανσης για τις σουίτες, τα δωμάτια και τους χώρους του ξενοδοχείου. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών και ξενοδοχειακών προϊόντων της LG, η αξιοπιστία και η αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της εταιρείας ειδικά στον ξενοδοχειακό κλάδο, καθώς και η μακροχρόνια συνεργασία με την αλυσίδα, κατέστησαν την LG τον ιδανικό συνεργάτη για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας με σκοπό τη βέλτιστη απόλαυση της διαμονής των επισκεπτών και λειτουργίας της ανακαινισμένης ξενοδοχειακής μονάδας.

Το ιστορικό ξενοδοχείο «Καστρί» στη Νέα Ερυθραία ξανάνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Οκτωβρίου, πλήρως ανακαινισμένο, με σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό και κομψή διακόσμηση, με τα 86 δωμάτια και σουίτες του να είναι πλέον εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα μέσα για μια άνετη και αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG προμήθευσε και εγκατέστησε ξενοδοχειακές τηλεοράσεις 32 ιντσών LX320C και 42 ιντσών LY330C, αλλά και ολοκληρωμένη digital signage εφαρμογή αποτελούμενη από LG Digital Signage οθόνη 55 ιντσών LS33 συνδεδεμένη με LG digital signage Media Player ΜΡ500), καλύπτοντας πλήρως τις υψηλές προδιαγραφές του ξενοδοχείου για την ενημέρωση και ψυχαγωγία των επισκεπτών στους κοινόχρηστους χώρους και στα δωμάτια.

LG-DOMOTEL KASTRI Case Study_4_Overview

Οι επαγγελματικές ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της σειράς LG LX320C διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας IPS, για μοναδική ευκρίνεια και φωτεινότητα, ενώ διαθέτουν πλήθος εξειδικευμένων επαγγελματικών λειτουργιών για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και επιλογών ψυχαγωγίας. Με προηγμένη τεχνολογία και κομψό σχεδιασμό, η σειρά αποτελεί την ιδανική επιλογή για την παροχή μίας αναβαθμισμένης εμπειρίας στους επισκέπτες.

Οι επαγγελματικές τηλεοράσεις της LG ξενοδοχειακού τύπου διαθέτουν, μεταξύ άλλων, δυνατότητα προσωποποιημένων μηνυμάτων, διαμόρφωσης λίστας καναλιών, συμβατότητα σύνδεσης με φορητές συσκευές για αναπαραγωγή περιεχομένου (Remote Jack Pack), για να προσφέρουν μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. Παράλληλα, το USB Cloning επιτρέπει την εξοικονόμηση χρόνου, αφού αντιγράφονται αυτόματα οι κατάλληλες ρυθμίσεις σε όλες τις συσκευές τηλεοράσεων που χρησιμοποιούνται, γρήγορα και εύκολα και με την ενεργοποίηση του Hotel mode, αποτρέπεται η μη ενδεδειγμένη χρήση της συσκευής (π.χ. πολύ υψηλή ένταση ήχου). Τέλος, οι τηλεοράσεις LG εξοικονομούν σημαντικό ποσοστό ενέργειας, με πιστοποίηση από τις ERP και Energy Star, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος της επιχείρησης.

LG-DOMOTEL KASTRI Case Study_1

Η επαγγελματική οθόνη digital signage LG LS33 διαθέτει πάνελ IPS, κομψό σχεδιασμό, μικρό πάχος οθόνης μόλις 55,5 mm, λεπτό πλαίσιο (bezel) πάχους 8,5 mm, καθώς και προηγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, ώστε να αποδίδει, δυναμικά και με υψηλή ποιότητα, πληροφοριακό και διαφημιστικό περιεχόμενο, καλύπτοντας τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης. Το εύχρηστο και απλό λογισμικό διαχείρισης digital signage περιεχομένου, το SuperSign Lite, υποστηρίζει από τη δημιουργία του περιεχομένου, έως και τον προγραμματισμό και τη διανομή του σε όλο το δίκτυο οθονών της επιχείρησης. Παράλληλα, οι επαγγελματικές οθόνες LG LS33A προσφέρουν τη δυνατότητα ελέγχου του περιεχομένου μέσω του δικτύου, αλλά και εύκολη πρόσβαση και μεταφορά υλικού προς την οθόνη. Τέλος, ο Digital Signage Media Player LG MP500 συνδέεται εύκολα με τις οθόνες και διαθέτει βελτιστοποιημένο λογισμικό για την αποτελεσματική διαχείριση δικτύου digital signage.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, ανέφερε σχετικά με το έργο: «Η ολοκλήρωση άλλης μίας συνεργασίας του τμήματος Business Solutions της LG με την πολυεθνική αλυσίδα ‘Domotel’ αποτελεί απόδειξη ότι η εμπειρία, η τεχνογνωσία αλλά και τα προηγμένα προϊόντα της εταιρείας μας συνεχίζουν να αποτελούν την πρώτη επιλογή των επαγγελματιών του ξενοδοχειακού τομέα που ψάχνουν ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας. Για μας είναι σημαντικό, ότι μία ακόμα ξενοδοχειακή επιχείρηση μας εμπιστεύθηκε για ένα τόσο σημαντικό τομέα της λειτουργίας της και θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την προτίμισή τους στις προηγμένες ξενοδοχειακές λύσεις LG με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και την αξιοπιστία».