Σημαντική διάκριση έλαβε το ESET Mobile Security στη Γερμανία λίγο πριν το συνέδριο MWC.

Μία ακόμη αναγνώριση απέσπασε η ESET καθώς η εφαρμογή ESET Mobile Security για Android κατέλαβε την πρώτη θέση σε ανεξάρτητη δοκιμή του κορυφαίου γερμανικού οργανισμού Stiftung Warentest. Η λύση της ESET ξεπέρασε τις ανταγωνιστικές κερδίζοντας τη διάκριση «good» με το υψηλότερο σκορ σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα 13 προϊόντα που συμμετείχαν. Η αποκάλυψη των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε λίγο πριν το Mobile World Congress, που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη στα τέλη αυτού του μήνα.

Με έδρα το Βερολίνο, ο οργανισμός Stiftung Warentest πραγματοποιεί εκατοντάδες ανεξάρτητες συγκριτικές δοκιμές προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης των λύσεων IT ασφάλειας. «Η ESET παρουσιάζει την καλύτερη χρηστικότητα στη δοκιμή… προστατεύει με αξιοπιστία και έχει τη μικρότερη επιβάρυνση στα smartphones», αναφέρεται σε διάφορα σημεία στην εκτενή ανάλυση του περιοδικού του Stiftung Warentest, τονίζοντας την ευκολία στη χρήση, την αξιοπιστία και το χαμηλή κατανάλωση πόρων συστήματος που χαρακτηρίζουν το ESET Mobile Security.

Η ΕSET θα παρουσιάσει την τελευταία έκδοση του ESET Mobile Security στο Mobile World Congress 2016 στη Βαρκελώνη (Ισπανία), το οποίο ξεκινά στις 22 Φεβρουαρίου, και θα βρίσκεται στο Hall 5, Booth B05. Εκτός από το ESET Mobile Security, η εταιρία θα παρουσιάσει την ολοκαίνουρια εφαρμογή για την προστασία των παιδιών σε Android, ESET Parental Control.

Eset-Mobile-Security

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτά τα αποτελέσματα, ιδιαίτερα στη Γερμανία. Η ESET είναι μια εταιρεία με έδρα την Ευρώπη, στην πραγματικότητα η μεγαλύτερη στην ΕΕ, και η Γερμανία αποτελεί ένα σημαντικό στόχο των δραστηριοτήτων μας. Είναι προτεραιότητά μας να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες στη Γερμανία, σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Με αυτά τα αποτελέσματα, αποδεικνύεται ακόμη περισσότερο η εξαιρετική ποιότητα του ESET Mobile Security για Android», δήλωσε ο Miroslav Mikus, Director for Europe, Middle East and Africa στην ESET.

Ο Stiftung Warentest δεν είναι ο μοναδικός οργανισμός που αναγνωρίζει το ESET Mobile Security ως την κορυφαία εφαρμογή ασφάλειας για Android, καθώς στα τέλη του περασμένου έτους η λύση κέρδισε στο διαγωνισμό του αυστριακού περιοδικού Konsument, ενός εξίσου σημαντικού διαγωνισμού με τοπικό χαρακτήρα που διεξάγεται για καταναλωτές.

Ευχάριστες ειδήσεις για το ESET Mobile Security ήρθαν επίσης πρόσφατα από τις δοκιμές “PC Security Labs (PCSL) Android Malware Detection Test» το Δεκέμβρη, που πραγματοποιεί το κινέζικο ινστιτούτο συμβουλευτικής σε θέματα IT, PC Security Labs. Η εφαρμογή της ESET πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία στην ανίχνευση malware detection, καθώς και στην καταγραφή μηδενικών ειδοποιήσεων false positive.