Η τεχνολογία Fuse Protection διπλασιάζει την προστασία από υπερφόρτωση και εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία της κάρτας γραφικών ENGTX275.

Asus ENGTX275/ HTDI/ 896MD3

Asus ENGTX275/ HTDI/ 896MD3

Η ASUS παρουσίασε την ENGTX275/HTDI/896MD3, μια κάρτα εξοπλισμένη με την GeForceTM GTX 275, μια GPU τελευταίας γενιάς από την NVIDIA. Η κάρτα ENGTX275/HTDI/896MD3 έρχεται εξοπλισμένη με τριπλό Fuse Protection, παρέχοντας μια πολλαπλή διάταξη προστασίας από υπερφόρτωση κι εξασφαλίζοντας λειτουργία χωρίς προβλήματα. Επίσης, η θωράκιση ΕΜΙ, οι μετασχηματιστές κλειστού τύπου (covered chokes), το χαμηλό RDS επάνω στα MOSFET, και οι solid πυκνωτές, εγγυώνται κορυφαίες επιδόσεις και ηρεμία για τους χρήστες. Εκτός από αυτά, η ASUS, αποδεικνύοντας πόσο φροντίζει τους απανταχού gamers, συνοδεύει τις κάρτες της σειράς ENGTX275 με ένα ειδικό κουπόνι προσφοράς, το οποίο εξασφαλίζει έκπτωση συνολικού ποσού έως $25 ή μείωση 10% της τιμής έως και πέντε παιχνιδιών ή εφαρμογών CUDATM, για αγορές από την ιστοσελίδα της NZONE *.


Η τεχνολογία Fuse Protection εξασφαλίζει λειτουργία χωρίς προβλήματα

fuse-protectionΠαραδοσιακά, όλες οι κάρτες γραφικών είναι εξοπλισμένες με έναν ελεγκτή για την προστασία από βραχυκυκλώματα λόγω υπερφόρτωσης (over-current protection controller). Εάν παρουσιαστεί κάποια δυσλειτουργία στον controller, τότε είναι πιθανό να δημιουργηθεί σοβαρή ζημιά σε κάποιο component της κάρτας ή και ακόμα να προκληθεί η πλήρης καταστροφή της λόγω υπερφόρτωσης. Οι κάρτες της σειράς ASUS ENGTX275 είναι μόλις η πρώτη οικογένεια καρτών της ASUS που διαθέτει μια δεύτερη διάταξη προστασίας από υπερφόρτωση, το Fuse Protection, διάταξη που εκμηδενίζει κάθε πιθανότητα να αυξηθεί η θερμοκρασία των αγωγών της κάρτας και να φτάσει σε υπερβολικά υψηλά ή και επικίνδυνα επίπεδα. Η ύπαρξη τριών σετ με ασφάλειες επάνω στην κάρτα ENGTX275/HTDI/896MD3, εγγυάται ότι τουλάχιστον ένα από αυτά θα διακόψει την ροή του ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση που ο OCP controller αστοχήσει. Με τη διπλή αυτή δικλείδα ασφαλείας, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την χωρίς προβλήματα λειτουργία του υπολογιστή τους για πολλά χρόνια, κάτι που μόνον οι κάρτες γραφικών της ASUS διασφαλίζουν.


Η υπέρτατη εξασφάλιση: Τα καλύτερα Components

Τηρώντας πιστά τη δέσμευση της ASUS για κορυφαία ποιότητα, η σειρά καρτών ENGTX275 θα συνοδεύεται από διάφορες λύσεις που θα τη βοηθήσουν να προσφέρει κορυφαίες οπτικές επιδόσεις. Με την ειδική θωράκιση EMI, οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές μπορούν να μειωθούν κατά 66%, εξασφαλίζοντας έτσι πιο σταθερό σήμα. Οι μετασχηματιστές κλειστού τύπου (Covered Chokes) εγγυώνται περισσότερη ισχύ και χαμηλότερη παραγωγή θερμότητας, σε σχέση με τους παραδοσιακούς τορροειδείς μετασχηματιστές. Επίσης, το χαμηλό RDS των MOSFET βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας έως και 15°C σε σύγκριση με την κλασική, πιο μεγάλη έκδοση. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, αναφέρουμε τη χρήση solid πυκνωτών οι οποίοι παρουσιάζουν μικρότερες απώλειες, εξασφαλίζοντας σταθερότερη λειτουργία και αντοχή, ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση. Για όλους αυτούς τους λόγους, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εξαιρετικές επιδόσεις και ταυτόχρονα να διατηρήσουν τη γαλήνη τους – μόνο με τη σειρά καρτών ASUS ENGTX275 της ASUS.


Ειδικό κουπόνι προσφοράς για όλους τους gamers

Στην προσπάθειά της να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία για τους παίκτες, οι  κάρτες της σειράς ASUS ENGTX275 θα συνοδεύονται από ένα κουπόνι περιορισμένης έκδοσης. Το κουπόνι αυτό οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να το εξαργυρώσουν έναντι έως και 25 δολαρίων ή να το χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν μέσα από την ιστοσελίδα της NZONE έως και πέντε παιχνίδια ή εφαρμογές CUDATM με έκπτωση 10%. Με περισσότερους από 200 τίτλους παιχνιδιών, όπως το Fallout 3, το Far Cry 2 και το Call of Duty: World at War, οι χρήστες θα δυσκολευτούν να επιλέξουν κάποια από τα πιο καινούρια και πιο «καυτά» παιχνίδια. Επίσης, για τους χρήστες που ενδιαφέρονται να απελευθερώσουν τη δύναμη της GPU τους και να πετύχουν να τρέχουν γρηγορότερα τα πιο απαιτητικά tasks γραφικών, προσφέρονται οι τελευταίες εφαρμογές CUDA, όπως το Badaboom.


Ταχύτητα στις οπτικές εφαρμογές με το Graphics Plus

Οι κάρτες γραφικών της σειράς ASUS ENGTX275 είναι εφοδιασμένες με την τεχνολογία CUDATM , η οποία όχι μόνο εξασφαλίζει gaming παγκόσμιας κλάσης, αλλά προσφέρει επίσης το εντελώς νέο πακέτο βελτιώσεων Graphics PlusTM. Οι χρήστες θα μείνουν με το στόμα ανοικτό από τα εφέ PhysXTM, από τα τρισδιάστατα παιχνίδια Stereoscopic 3D και από την αστραπιαία επεξεργασία των βίντεο ή των εικόνων που επιτυγχάνει η νέα αυτή GPU. Ανεξαρτήτως του εάν οι χρήστες φοράνε τα στερεοσκοπικά τους γυαλιά GeForce 3D VisionTM και βυθίζονται στο περιβάλλον καινούριων κόσμων, μέσα από παιχνίδια γεμάτα ρεαλιστική κίνηση και γραφικά, εάν κωδικοποιούν σε μερικά λεπτά βίντεο υψηλής ανάλυσης για το φορητό τους player ή εάν μέσω του Adobe CS4 επεξεργάζονται γρήγορα κάποιες ψηφιακές φωτογραφίες, οι κάρτες γραφικών της σειράς ASUS ENGTX275 μπορούν να τους βοηθήσουν να κάνουν τα πάντα.


Τεχνικά χαρακτηριστικά

Model ENGTX275/HTDI/896MD3

Graphics Engine

GeForce GTX275

Bus Standard PCI Express 2.0
Video Memory 896MB DDR3
Engine Clock 633MHz
Shader Clock 1404MHz
Memory Clock 2.322GHz (1.161GHz DDR3)
Memory Interface 448-bit
DVI Max. Resolution 2560 x 1600
D-Sub Output Yes x 1 (via DVI to D-Sub adaptor x 1 )
DVI Output Yes x 2 (DVI-I)
HDTV Output(YPbPr) Yes, via HDTV Out cable
HDCP compliant Yes
HDMI Output Yes, via DVI to HDMI adaptor
Adaptor/Cable Bundled 1 x DVI-to-D-Sub adapter

1 x HDTV-out cable

1 x DVI-to-HDMI adaptor

1 x Power Cable

Software Bundled ASUS utilities and drivers
Note The card size is 4.376 inches x 10.5 inches


Σημείωση:

* Κάτω από συγκεκριμένους όρους και συνθήκες