Η Panda Security Hellas προσφέρει 0,50€ από την πώληση κάθε προϊόντος της για οικιακούς χρήστες, τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, στο “χαμόγελο του παιδιού”.

pandaΜε σύνθημα “Μεγαλύτερη ασφάλεια, περισσότερα χαμόγελα” η εταιρεία συνεισφέρει στην ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου. Η εταιρία, ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, και θέλοντας έμπρακτα να στηρίξει το σημαντικό έργο που επιτελείται από “Το χαμόγελο του παιδιού”, θα διαθέσει το ποσό αυτό από τις πωλήσεις των μηνών Απριλίου και Μαΐου για τις ανάγκες των παιδιών του Συλλόγου.

Η προσφορά του ποσού αυτού σε έναν Σύλλογο με τόσο σημαντική δράση όπως “Το χαμόγελο του παιδιού” ήταν μια απόφαση που λήφθηκε χωρίς δισταγμό στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς της εταιρίας καθώς αντιμετωπίζει με ευαισθησία και υπευθυνότητα τα ζητήματα ασφάλειας, υγείας και ποιότητας ζωής για όλα τα παιδιά.

Η εταιρία στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης αναπτύσσει δραστηριότητα για την ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και το Διαδίκτυο. Μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει την καμπάνια ‘Kids on the Web’ για να προωθήσει την υπεύθυνη χρήση του Διαδικτύου μεταξύ των ατόμων νεαρής ηλικίας, θέλοντας να παρέχει πληροφορίες και λύσεις για την αποφυγή των κινδύνων και απειλών που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στο Διαδίκτυο. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.pandasecurity.com/about/social-responsibility/children-internet/.