Ο Liam Neeson μεταφέρει την τεχνολογία της OLED TV από το μέλλον στο παρόν με το πρώτο διαφημιστικό της LG στο Super Βowl.

Λίγο πριν την έναρξη του μεγαλύτερου αγώνα, η LG Electronics προβάλλει σήμερα το πρώτο διαφημιστικό της εταιρείας για το Super Bowl, με πρωταγωνιστές τον διάσημο ηθοποιό Liam Neeson και τη νέα τηλεόραση LG Signature OLED. Το νέο διαφημιστικό, δημιούργημα της συνεργασίας πατέρα και γιού, με τον Ridley Scott στην παραγωγή και τον Jake Scott στη σκηνοθεσία, παρουσιάζει την δέσμευση της LG να φέρει το μέλλον της τηλεόρασης σήμερα κιόλας στους καταναλωτές.

Το τηλεοπτικό spot επικεντρώνεται στο πως η LG φέρνει την καινοτομία της μελλοντικής οικιακής ψυχαγωγίας στους καταναλωτές σήμερα, με την επαναστατική τεχνολογία LG OLED. Παρουσιάζει τη νέα τηλεόραση-ναυαρχίδα της LG, που προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία OLED, με τέλειο μαύρο, απαράμιλλες αντιθέσεις και ακόμα περισσότερη ζωντάνια στα χρώματα, πάνω σε ένα κομψό, εκπληκτικά λεπτό γυάλινο πάνελ. Ο μοναδικός σχεδιασμός με την αισθητική ‘Picture-on-Glas