Επικεντρώνεται στα social και party χαρακτηριστικά το Xbox One, οδηγώντας τους παίτκες προς την αναβαθμισμένη “κοινωνική” εμπειρία.

Τον Νοέμβριο, το Xbox One μεταμορφώθηκε με την νέα εμπειρία Xbox One Experience, χαρίζοντας στην κονσόλα την πιο γρήγορη και social εμπειρία που έχει υπάρξει ποτέ, ενώ παράλληλα κυκλοφορήσε το πολυαναμενόμενο Xbox One Backward Compatibility.

Πιο συγκεκριμένα, η Microsoft ανακοίνωσε, μέσω του Mike Ybarra, τα νέα Xbox One και Xbox app χαρακτηριστικά που επικεντρώνονται στη βελτίωση των “κοινωνικών” features της κονσόλας και του PC.

Ξεκινώντας από το κοινό του Xbox One Preview, και από τα μέλη των Windows 10 PC & mobile Xbox Beta app, θα υπάρξουν πολλά updates που βελτιώνουν τα social χαρακτηριστικά και συνδυάζουν καλυτέρα τις εμπειρίες μεταξύ του Xbox One και του Xbox app.

Μερικά από τα βασικότερα χαρακτηριστικά είναι η άφιξη του Avatar Store στο Xbox One και στο Xbox app, ενώ στο Xbox One επανήρθε η δυνατότητα να βλέπετε ποιος ανήκει στο κάθε Party και στον Gamerscore πίνακα.

Avator-Store_Console_Xbox-app

Πιο συγκεκριμένα:
– Avatar store: Εξοπλίστε το avatar σας με τα τελευταία “αντικείμενα” για avatar και δείτε τη νέα εμφάνιση του avatar σε πραγματικό χρόνο, πριν να αγοράσετε.
– Xbox news: Εκεί θα βρείτε όλες τις νέες πληροφορίες για τις ενημερώσεις της κονσόλας, τις κυκλοφορίες παιχνιδιών, τα τουρνουά, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Halo, γεγονός που απογειώνει το ψυχαγωγικό περιεχόμενο.
– Έξτρα λειτουργίες στο compact mode του Xbox app: Επωφεληθείτε από τη γρήγορη εναλλαγή στην προβολή των φίλων σας, των μηνυμάτων και της γενικής δραστηριότητάς σας. Με ένα γρήγορο κλίκ θα μπορείτε πλέον να ρίξετε μια ματιά σε όλους τους φίλους σας.

Party-Details_Console

Έξτρα χαρακτηριστικά:

– Δείτε ποιος είναι σε “party”
– Απολαύστε το gamerscore leaderboard
– Αναδιοργανώστε τα pins και αποκτήστε offline πρόσβαση σε αυτά
– Ενημερωθείτε για τα νέα στοιχεία στο activity feed
– Παρακολουθήστε πιο εύκολα τις μεταδόσεις φίλων στο twitch