Η Westnet φέρνει την επόμενη γενιά της φωτογραφικής μηχανής άμεσης εκτύπωσης, Polaroid Snap+, σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

Η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, δίνει στο κοινό την ευκαιρία να ζήσει την απόλυτη εμπειρία φωτογράφισης, φέρνοντας σε αποκλειστικότητα την πιο σύγχρονη φωτογραφική μηχανή άμεσης εκτύπωσης, Polaroid Snap+, καθώς και μία ευρεία σειρά νέων αξεσουάρ.

Η Polaroid Snap+, η νέα πρόταση της σειράς μετά τη μεγάλη επιτυχία της Polaroid Snap, που φέρει την τεχνολογία αιχμής της Polaroid, είναι εφοδιασμένη με μία σειρά καινοτόμων λειτουργιών, που προσφέρουν την πιο ευέλικτη φωτογράφιση άμεσης εκτύπωσης, εύκολα και γρήγορα, με ένα μόνο κλικ.

Με τη νέα Polaroid Snap+ οι δυνατότητες εκτύπωσης αποκτούν άλλη διάσταση χάρη στον ενσωματωμένο εκτυπωτή τεχνολογίας ZINK Zero Ink Printing Technology, με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να κάνουν αυτόματα έγχρωμες εκτυπώσεις σε μέγεθος 2×3”, ενώ παράλληλα μπορούν να προσθέσουν σε ουρά εκτύπωσης ακόμα και δέκα αγαπημένες φωτογραφίες, ανά πάσα στιγμή, έχοντας ταυτόχρονα δυνατότητα λήψης νέων φωτογραφιών.

zip

Με δυνατότητες απομακρυσμένης συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth στην ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή εκτύπωσης, η συσκευή μπορεί να συνδέεται και να εκτυπώνει μοναδικές φωτογραφίες και από άλλες συσκευές, όπως smartphone και tablet. Παράλληλα, η νέα πρόταση της Westnet, δίνει την επιλογή στους φαν της τεχνολογίας να επεξεργαστούν και να βελτιώσουν τις εκτυπώσεις τους αξιοποιώντας μία σειρά δημιουργικών φίλτρων, ψηφιακών αυτοκόλλητων, εφέ και στοιχείων ελέγχου.

Ανταποκρινόμενη πλήρως στις ανάγκες της νέας γενιάς καταναλωτών ψηφιακής τεχνολογίας, η Polaroid Snap+ διαθέτει οθόνη αφής LCD 3,5 ιντσών για καλύτερη εστίαση και γρήγορη πλοήγηση στο μενού, βελτιωμένο αισθητήρα CMOS 13 megapixel που προσφέρει μεγαλύτερη ευκρίνεια εικόνας, καθώς και τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο 1080p full HD. Για όσους αγαπούν τις selfie, η νέα Polaroid Snap+ είναι η τέλεια επιλογή, χάρη στον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη και στον πτυσσόμενο καθρέφτη που εξασφαλίζουν τέλειο καδράρισμα του χρήστη, καθώς και στις 3 χρωματικές λειτουργίες (ασπρόμαυρο, έγχρωμο και vintage σέπια) με την επιλογή εκτύπωσης με ή χωρίς το Polaroid Classic Border Logo.

Snap Plus 8936

Τη νέα πρόταση που φέρνει σε αποκλειστικότητα η Westnet συμπληρώνει η διάθεση των Lifestyle Action Video Cameras, Polaroid Cube και Polaroid Cube+, που ξεχωρίζουν για το πολύ μικρό μέγεθός τους (μόλις 35 χιλιοστά), ενώ είναι μερικώς αδιάβροχες και ιδανικές για φωτογραφίες και video εν κινήσει. Συγκεκριμένα, η Polaroid Cube, με 6 MP ανάλυση, διαθέτει μπαταρία ενσωματωμένη με διάρκεια λειτουργίας 90 λεπτών και δυνατότητα εγγραφής video HD 1080p, ενώ η Polaroid Cube+, με 8 MP ανάλυση και δυνατότητα εγγραφής video HD 1440p, διαθέτει WiFi και, μέσω δωρεάν εφαρμογής, δίνει την ευκαιρία στο χρήστη να απολαμβάνει τις φωτογραφίες και τα video του από όποια συσκευή επιθυμεί. Η σειρά εμπλουτίζεται περαιτέρω με τη διάθεση του φορητού εκτυπωτή Polaroid Zip με δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth ή ΝFC, καθώς και τρίποδων και UV φακών της Polaroid. Tα Polaroid Zip, Polaroid Cube kai Cube + θα είναι διαθέσιμα τον Απρίλιο.

Η νέα Polaroid Snap+, αλλά και ολόκληρη η σειρά νέων αξεσουάρ της Polaroid έρχεται να προστεθεί στο ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων τεχνολογίας αιχμής που προσφέρει στο ελληνικό κοινό η Westnet Distribution, σταθερά προσηλωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας που απαντούν στις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.