Ένα από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς έρχεται σύντομα στο PC και το PS4 και έχει το όνομα “Street Fighter V”.

Η Capcom έδωσε νέα στοιχεία σχετικά με την ιστορία του Street Fighter V. Το πλέον κλασσικό game θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου για PC και Play Station 4, με τους παίκτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις προσωπικές “ιστορίες των χαρακτήρων”, δηλαδή μια εμπειρία που περιλαμβάνει πληροφορίες για κάθε μαχητή και για τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους. Την απεικόνιση των συγκεκριμένων ιστοριών έχει επιμεληθεί ο Ιάπωνας εικονογράφος Bengus.

street

Οι γνωστές και ως “character stories” λειτουργούν ως έναν συναρπαστικό πρόλογο για το cinematic story expansion του Street Fighter V, το οποίο θα κυκλοφορήσει δωρεάν τον Ιούνιο του 2016. Η ιστορία “γυρίζει” ανάμεσα στο Street Fight IV και το Street Fighter III και γεφυρώνει τα γεγονότα που συμβαίνουν μεταξύ των δύο ιστοριών.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι φαν των μαχητών θα είναι σε θέση να παίξουν μέσω… κινηματογραφικής εμπειρίας -μέσω cutscenes- το συγκεκριμένο game. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το single-player του Street Fighter V θα αποκτήσει σενάριο!

15773729159_d2201e3eb1_h

Στο Street Fighter V οι παίκτες θα μπορούν να κερδίσουν χρήματα μέσω πάλης, ώστε να αγοράσουν ένα νέο χαρακτήρα, και, ενδεχομένως, περισσότερους, ανάλογα με το επίπεδο των δεξιοτήτων τους.

Μια τελευταία ευκαιρία δοκιμής του τίτλου θα έχουν οι παίκτες σε όλο τον κόσμο με την τελική Beta φάση, η οποία θα λάβει χώρα από τις 30 Ιανουαρίου στις 10:01 έως την 1η Φεβρουαρίου στις 5:00.

Δείτε εδώ το cinematic trailer: