Mε τις εξειδικευμένες προτάσεις του Cosmote One τα μέλη μιας οικογένειας απολαμβάνουν περισσότερο Internet και ομιλία στο σταθερό και το κινητό.

Με το Cosmote One Family το σταθερό και τα κινητά μιλούν ελεύθερα μεταξύ τους, καθώς προσφέρει επιπλέον 1.000 λεπτά ομιλίας από το σταθερό του σπιτιού προς τα κινητά της οικογένειας, αλλά και επιπλέον 1.000 λεπτά χρόνο ομιλίας από τα κινητά προς στο σπίτι.

Επιπλέον, για πρώτη φορά, όλοι στην οικογένεια έχουν στη διάθεσή τους μια κοινή «δεξαμενή» με έως 4.000 λεπτά κοινού χρόνου ομιλίας και 4.000 SMS για ακόμα περισσότερη επικοινωνία με όλους τους άλλους από τα κινητά τους, και μια κοινή «δεξαμενή» με έως 4GB για περισσότερο mobile Internet. Παράλληλα, για πρώτη φορά, υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν επιπλέον μέλη μόνο με 10€/μήνα.
COSMOTE-One-Family

Επιπλέον πλεονεκτήματα που μπορούν να απολαύσουν οι οικογένειες είναι δωρεάν extra sim για διαμοιρασμό των δωρεάν MB του προγράμματος και σε επιπλέον συσκευή, 2 μήνες δωρεάν την υπηρεσία COSMOTE Smile για να αποκτήσουν τα παιδιά της οικογένειας το πρώτο τους κινητό με ασφάλεια και σιγουριά για τα ίδια και τους γονείς τους, και 2 μήνες δωρεάν ολοκληρωμένη προστασία στο σπίτι με την υπηρεσία Cosmote Secure για 3 υπολογιστές ταυτόχρονα με Αnti-Virus, Anti-Spam, Firewall, Προστασία Περιήγησης, καθώς και υπηρεσίες Γονικού Έλεγχου.

Το Cosmote One Family είναι η εξειδικευμένη πρόταση της COSMOTE για τις οικογένειες, η οποία προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για το σπίτι και τα κινητά, για Internet, ομιλία και ψυχαγωγία.