Η EXPERT παρέχει έκπτωση ύψους 20% για αγορά πλυντηρίου ρούχων, ενεργειακής κλάσης Α, παραλαμβάνοντας την παλιά συσκευή προς ανακύκλωση.

expertΗ ειδική προώθηση της EXPERT θα ισχύσει από τη Δευτέρα 6 Απριλίου έως και την Τετάρτη 8 Απριλίου αποκλειστικά για την κατηγορία των πλυντηρίων ρούχων. Η ενέργεια της EXPERT αποτελεί την αρχή μιας σειράς ειδικών προωθήσεων για την επιδότηση της ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Η EXPERT,  μέσα από αυτή την ενέργεια, δίνει συγκεκριμένο ποσοστό έκπτωσης, χωρίς ψιλά γράμματα και εξαιρέσεις, και ξεκαθαρίζει το τοπίο της ανακύκλωσης στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η EXPERT αναλαμβάνει μια παρόμοια πρωτοβουλία. Έχει αποδείξει και στο παρελθόν την περιβαλλοντικής της ευαισθησία και την οικολογική της δράση, αλλάζοντας τις σακούλες συσκευασίας των προϊόντων της, με φωτο-βιοδιασπώμενες, και τοποθετώντας ειδικούς κάδους ανακύκλωσης σε όλα τα καταστήματά της για τη συλλογή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και μπαταριών.