Ο τελικός του πρώτου πρωταθλήματος ‘League of Legends’ στην Ελλάδα, με μεγάλο χορηγό την LG, ενθουσίασε το κοινό, στο μεγαλύτερο gaming event των γιορτών!

Η LG Electronics (LG), ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας και η ‘inSpot’, η μεγαλύτερη αλυσίδα internet place στην Ελλάδα, διοργάνωσαν τον τελικό του πρωταθλήματος ‘LG LoL Championship‘ στο κατάστημα inSpot’ στην Πανόρμου στις 19 Δεκεμβρίου, προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους φιλάθλους του ‘League of Legends’, αλλά και τους λάτρεις των video games.

Υποστηρικτές του πιο δημοφιλούς online παιχνιδιού παρευρέθησαν από νωρίς στο χώρο του event, προκειμένου να απολαύσουν τις δύο finalist ομάδες του πρωταθλήματος, τους Xclusive και τους Klosti Klosti. Το κοινό φωτογραφήθηκε με τους αγαπημένους του παίκτες, ενώ η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο ενθουσιώδης με την παρουσία των cosplayers! Ο τελικός ήταν συναρπαστικός με τους Klosti Klosti να επικρατούν των Xclusive σε 2 μοναδικά games, ενώ το live streaming ικανοποίησε όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν.

LGΟι νικητές έλαβαν ως δώρο, κορυφαία Monitors Ultra-Wide 21:9 της LG, ανώτερης ποιότητας σχεδιασμού και εικόνας, ιδανικά για gaming, αλλά και επαγγελματίες ή φοιτητές. Τα monitor της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας In-Plane Switching (IPS), UltraWide, αναλογίας 21:9, για μέγιστη χρήση της οθόνης και ευρεία γωνία θέασης. Η τεχνολογία UltraWide IPS, προσφέρει άψογη εικόνα με ρεαλισμό και ζωντάνια από οποιαδήποτε γωνία και αν παρακολουθεί ο χρήστης, ενώ το χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99% προσφέρει έντονα και ζωντανά χρώματα, για μία απολαυστική εμπειρία θέασης υψηλής ποιότητας. Τα monitors της LG έχουν επιπλέον αναγνωριστεί από την Intertek, τον TUV και τα UL, για την ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων, τη γωνία θέασης και το χρωματικό φάσμα sRGB που διαθέτουν, ενώ έχουν λάβει διακρίσεις και από την Ένωση ‘Technical Image Press Association’ (TIPA).