Προσθήκη και αφαίρεση προγραμμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε υπαλλήλου, ακόμα και μέσα στο μήνα! Η Cyta φέρνει νέα δύναμη στην επικοινωνία των επιχειρήσεων.

Η Cyta Ελλάδος τώρα και με ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις Κινητής Τηλεφωνίας για Επιχειρήσεις. Η εταιρεία παραμένοντας συνεπής στη λογική των προσωποποιημένων προϊόντων και παράλληλα αντιλαμβανόμενη τα κόστη και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα σήμερα, φέρνει στην αγορά τη δική της ανανεωτική και ευέλικτη πρόταση, τη «Cyta Κινητή για Επιχειρήσεις».

Συγκεκριμένα, η «Cyta Κινητή για Επιχειρήσεις» προσφέρει στο βασικό πάγιο, που ξεκινά από μόλις 15€/μήνα, λεπτά ομιλίας για ενδοεταιρική επικοινωνία προς Σταθερά και Κινητά, ομιλία προς όλους και MB για Mobile Internet. Επιπλέον, παρέχει τη μοναδική δυνατότητα προσθαφαίρεσης χρόνων ομιλίας, SMS και MB, όσες φορές κι αν χρειαστεί ο κάθε υπάλληλος, ακόμη και μέσα στο μήνα! Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο που εκτός από οικονομία, προσφέρει δύναμη και ώθηση στην επικοινωνία των επιχειρήσεων, καθώς κάθε υπάλληλος μπορεί να δημιουργεί το δικό του προϊόν, προσαρμοσμένο στη φύση της εργασίας και στις ανάγκες του.

Cyta_CorrectΜε την εμπορική διάθεση της «Cyta Κινητή για Επιχειρήσεις», η εταιρεία προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα επιχειρηματικών προϊόντων (Σταθερής, Κινητής, Internet και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας) τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Παράλληλα, οι πελάτες της Cyta Ελλάδος, απολαμβάνουν ακόμη περισσότερη οικονομία από το συνδυασμό υπηρεσιών, ενώ μπορούν να προσαρμόσουν όλες τις υπηρεσίες τους, ανά πάσα στιγμή, στις δικές τους εξατομικευμένες ανάγκες, δίχως να «εγκλωβίζονται» σε έτοιμα πακέτα και να χρεώνονται με χαρακτηριστικά που δεν χρησιμοποιούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 13878 για να ενημερωθούν από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Cyta Ελλάδος ή να επισκεφθούν τα καταστήματα Cyta, τα Cyta Spot, τους επίσημους συνεργάτες Cyta και τις συνεργαζόμενες αλυσίδες καταστημάτων. Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες και στο www.cyta.gr