To νέο Huawei Mate 8 λανσάρεται ως ένα ισχυρό phablet με 6ιντση οθόνη, οκταπύρηνο επεξεργαστή και κάμερες με… ταλέντο!

Το πολυαναμενόμενο Mate 8 της Huawei έρχεται στα ράφια της Ελλάδας στα τέλη Φεβρουαρίου και κάνει τη διαφορά με τα premium features του. Έρχεται με οθόνη 6 ιντσών, ανάλυσης 1920 x 1080 και ακρίβειας 368ppi, λειτουργικό Android 6.0, μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 4000mAh, και ενσωματώνει ανανεωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του που έχει επανασχεδιαστεί για βελτιωμένη απόδοση.

Με εξαιρετικές δυνατότητες φωτογράφισης χάρη στην 16 ΜP κάμερα και τον οπτικό σταθεροποιητή (OIS),το Mate 8 προσφέρει ευκρίνεια σε κάθε εικόνα.

Με τη λειτουργία OIS προσφέρεται έξυπνη παρακολούθηση φωτός έτσι ώστε να τραβάτε απίστευτα φωτεινές και λεπτομερείς εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ το Image Sensor Processor (ISP) υπολογίζει την απόσταση μεταξύ φακού και σημείου εστίασης για ταχύτητα, υψηλότερη ευκρίνεια και ακριβέστερη αναπαράσταση χρωμάτων. Και δεν είναι μόνο αυτό! Με εκπληκτική μπροστινή κάμερα 8MP, το νέο Huawei Mate 8 καθίσταται ιδανικό για υπέροχες selfies με την παρέα σας.

product photo_front-gray general (2)

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το Mate 8, είναι ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής HUAWEI Kirin 950 που προσφέρει ισχυρή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Ο Kirin 950 είναι πιο εύχρηστος, ενεργειακά αποδοτικότερος καθώς και αισθητά ταχύτερος, γεγονός που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας, όταν περιηγείστε στο internet, βλέπετε βίντεο ή ανοίγετε applications.

Το Mate 8 είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που χρησιμοποιεί την τελευταία Cortex-A72 CPU και την υψηλής απόδοσης Mali-T880 GPU. Η CPU προσφέρει πρωτοποριακή απόδοση με τουλάχιστον 20% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και 11% υψηλότερη απόδοση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Mate 8 είναι γεμάτο από “έξυπνες” λειτουργίες που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τις καθημερινές δραστηριότητες με ευκολία. Για παράδειγμα μπορείτε να σαρώσετε επαγγελματικές κάρτες για να τις προσθέσετε στις επαφές σας, όπως και να συνδέσετε το smartphone σας με το σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή “Android Auto”.

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τα τέλη Φεβρουαρίου με ενδεικτική τιμή τα 599€.