Με κεντρικό μήνυμα «Working together, facing the future», η HP Hellas παρουσίασε τεχνολογικές λύσεις της σε συνεργάτες και πελάτες της στη Βόρειο Ελλάδα.

HPΤις νέες τεχνολογικές της προτάσεις και λύσεις που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που θέτει η σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα παρουσίασε σε ενημερωτική εκδήλωση για τους πελάτες και  συνεργάτες της στην Βόρειο Ελλάδα η ΗP. Με κεντρικό μήνυμα «Working together, facing the future», τα στελέχη της HP ενημέρωσαν εμπεριστατωμένα τους συνεργάτες για όλα τα νέα προϊόντα και εφαρμογές του Technology Solutions Group (TSG) , Personal Systems Group (PSG) και  του Image & Printing Group ( IPG) . Ειδικότερα, το TSG πρόβαλλε τις προτάσεις  της εταιρίας σε τομείς όπως το Service Management, το Information Management & Data Center Transformation παρουσιάζοντας τις εξελίξεις στις κατηγορίες server & software HP.


To PSG παρουσίασε νέους υπολογιστές και laptops, προϊόντα τα οποία διακρίνονται για την υψηλή τους απόδοση και τα αναβαθμισμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Το IPG, στάθηκε στην υπηρεσία των Managed Print Services, προτείνοντας μοντέλα και πρακτικές για την καλύτερη διαχείριση του χαρτιού και την άμεση μείωση του κόστους. Τα προγράμματα και οι λύσεις που αναπτύχθηκαν βοηθούν τους CIO’s των εταιριών να πετύχουν υψηλή απόδοση, μείωση του κόστους , αύξηση της παραγωγικότητας, διασφαλίζοντας παράλληλα την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της εταιρίας τους σε περιόδους ύφεσης.


Παράλληλα οι πελάτες της εταιρίας είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Μιχάλη Κασιμιώτη, Διευθυντή Πωλήσεων του TSG, HP Hellas, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε : «Γνωρίζουμε όλοι την σημερινή οικονομική πραγματικότητα που διανύουμε, μερικοί ίσως ακόμη αναζητούμε τους τρόπους για να την αντιμετωπίσουμε. Σήμερα παρουσιάσαμε τις λύσεις της HP, που προσφέρουν «value for money» στις επιχειρήσεις και τις βοηθούν να ανταποκρίνονται στις νέες αλλά και μελλοντικές προκλήσεις με συνέπεια, προσαρμοστικότητα και ασφάλεια» .