Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Dell EMEA PartnerDirect conference η Amplus A.E βραβεύτηκε ως Country Partner of the Year 2015.

Η ανακοινώνει τη βράβευσή της Amplus A.E από την Dell ως Country Partner of the Year 2015, μια αναγνώριση, η οποία αποτελεί επιστέγασμα της εξαιρετικής της πορείας για την περασμένη χρονιά. Το βραβείο, επιδόθηκε κατά τη διάρκεια μιας εορταστικής εκδήλωσης απονομής, στο πλαίσιο της συνάντησης Dell EMEA PartnerDirect Solutions Conference 2015.

Η τελετή απονομής των βραβείων, έλαβε χώρα στο MetaStadt της Βιέννης τον περασμένο Νοέμβριο, σε ειδική εκδήλωση εορτασμού και αναγνώρισης των επιχειρηματικών επιτευγμάτων των συνεργατών και των διανομέων του καναλιού της Dell, για την περιοχή EMEA.

Εκ μέρους της Amplus A.E, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιώργος Δαμανάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος. H απονομή πραγματοποιήθηκε από την ηγετική ομάδα της Dell, παρόντος του ιδρυτή, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Dell, Michael Dell.

amplusΗ βράβευση της Amplus A.E αποτελεί μια αναγνώριση της διαρκούς και συστηματικής προσπάθειας της εταιρείας, στην κατεύθυνση παροχής του υψηλότερου δυνατού επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών της, της τεχνογνωσίας της σχετικά με τις λύσεις και τις τεχνολογίες της Dell, αλλά και τη διάκρισή της μεταξύ των εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Όπως σχολίασε σχετικά ο Laurent Binetti, Vice President & General Manager, Channel, Dell EMEA: «Η Amplus A.E. αποτελεί έναν πολύ σημαντικό συνεργάτη του καναλιού της Dell στην Ελλάδα. Κατά την τελευταία χρονιά, επέδειξε αξιοθαύμαστη ανάπτυξη και ανέδειξε ένα ισχυρό πνεύμα συνεργασίας, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της και των αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται.»

Ο κ. Γιώργος Δαμανάκης σχολίασε σχετικά: «Η βράβευσή μας από την Dell, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά, αλλά και μια σημαντική ώθηση για τη νέα χρονιά. Φιλοδοξούμε το 2016 να αποτελέσει μια θετική χρονιά με σημαντική ανάπτυξη για τους πελάτες μας και την εταιρεία μας!»