Εκπτώσεις που σας ανεβάζουν στα Public! Το οικονομικότερο επώνυμο smartphone, Lenovo A6000, θα το βρείτε αποκλειστικά στα Public από 149€ μόνο 99€.

Σε όλα τα καταστήματα Public σας περιμένουν έως το τέλος Φεβρουαρίου εκπτώσεις έως -40% σε πάνω από 1000 προϊόντα και μοναδικές συνδυαστικές προσφορές 1+1.

Αυτή την εβδομάδα θα βρείτε αποκλειστικά στα Public το smartphone Lenovo A6000 μόνο με 99€. Εάν ψάχνετε για οικονομικό, τετραπύρηνο 4G smartphone, το Lenovo A6000 Dual Sim είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε.

PUBLIC_newLogoΜε οθόνη HD IPS 5 ιντσών για υψηλή ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα και εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή για να απολαμβάνετε υψηλές επιδόσεις και να σερφάρετε με απίστευτες ταχύτητες, το «έξυπνο» κινητό της Lenovo θα το βρείτε σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

Το smartphone Lenovo A6000 διαθέτει υποστήριξη δικτύων 4G LTE για να φορτώνει το αγαπημένο σας περιεχόμενο παντού γρηγορότερα, ενώ με τις κάμερες 8 και 2 Megapixel που διαθέτει θα βγάζετε απίστευτες φωτογραφίες, selfie ή video και θα κάνετε βιντεοκλήσεις τις οποίες θα αποθηκεύσετε στον αποθηκευτικό χώρο των 8GB. Τέλος, χάρη στη λειτουργία Dual Sim θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε 2 κάρτες SIM ταυτόχρονα.