Είστε έτοιμοι για το Xbox One “Tom Clancy’s The Division” Bundle με 1TB σκληρό δίσκο και full-game download του “Tom Clancy’s The Division”;

Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο Xbox One bundle με το “Tom Clancy’s The Division” για τους fans του game ανά τον κόσμο. Το Xbox One “Tom Clancy’s The Division” Bundle, το οποίο διαθέτει 1TB σκληρό δίσκο και full-game download του “Tom Clancy’s The Division”, θα συνοδεύεται από Xbox One controller.

To bundle θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμο από 1η Μαρτίου, και προστίθεται στον κατάλογο του Xbox One που συνεχώς αυξάνεται και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην τιμή των 399 δολαρίων στις αγορές του κόσμου. Σε συνδυασμό με το σπουδαιότερο games lineup στην ιστορία του Xbox, υπάρχει κάτι για όλους.

thumb.php

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Tom Clancy’s The Division θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις για PC, Xbox One και PS4 στις 8 Μαρτίου, με την beta έκδοση να έρχεται στις 28 Ιανουαρίου για τους χρήστες Xbox One. Ωστόσο, μια ημέρα μετά, θα αποκτήσουν πρόσβαση και οι υπόλοιποι. Η δοκιμαστική φάση θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου.

Στα “τοπ” στοιχεία του τίτλου συμπεριλαμβάνεται το online multiplayer game και οι κύκλοι ημέρας-νύχτας που απογειώνει την ιστορία του παιχνιδιού που λαμβάνει χώρα σε μια… Νέα Υόρκη που καλείται να αντιμετωπίσει μια πανδημία!