Ταξιδέψτε, ανακαλύψτε, δημιουργήστε! Η Canon αποκαλύπτει νέες φωτογραφικές μηχανές IXUS και έναν compact φωτογραφικό εκτυπωτή SELPHY.

Η Canon επεκτείνει την εμβληματική σειρά των εύχρηστων φωτογραφικών μηχανών IXUS, παρουσιάζοντας τα μοντέλα IXUS 285 HS, IXUS 180 και IXUS 175. Ιδανικές για τις στιγμές που βρίσκεστε εν κινήσει, και σχεδιασμένες ώστε να προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες λήψης, οι λεπτότερες εύχρηστες μηχανές της Canon συνδυάζουν εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και βίντεο, μοναδικά δημιουργικά χαρακτηριστικά και προηγμένη συνδεσιμότητα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να καταγράφετε ακαριαία όλες τις συναρπαστικές στιγμές της ζωής.

Η διατήρηση των αναμνήσεων για πάντα είναι ευκολότερη με τον φωτογραφικό εκτυπωτή SELPHY CP1200. Κομψός και με μικρές διαστάσεις, είναι ο τέλειος σύντροφος των νέων φωτογραφικών μηχανών της σειράς, καθώς και smartphone, προσφέροντας πανεύκολη παραγωγή εκτυπώσεων όπου κι αν βρίσκεστε.

Ζουμ στη δράση
Με τις IXUS 285 HS, IXUS 175 και IXUS 180 θα είστε έτοιμοι για κάθε θέμα. Και τα τρία μοντέλα διαθέτουν εντυπωσιακό ευρυγώνιο φακό και οπτικό ζουμ 8x, 10x και 12x, το οποίο μπορεί να επεκταθεί με τη λειτουργία ZoomPlus για ακόμη πιο κοντινές λήψεις, πάντα με τη βέλτιστη ποιότητα. Η λειτουργία Αυτόματου ζουμ επιτρέπει στον χρήστη να επικεντρωθεί στην καταγραφή των ξεχωριστών στιγμών, αυξάνοντας ή μειώνοντας έξυπνα το ζουμ για τη σύνθεση της λήψης ανάλογα με τον αριθμό των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα στο κάδρο.

Και τα τρία μοντέλα διαθέτουν ειδικό πλήκτρο Εγγραφής ταινίας, που επιτρέπει την καταγραφή εκπληκτικών ταινιών με το άγγιγμα ενός πλήκτρου. Τα μοντέλα IXUS 285 HS και IXUS 180 διαθέτουν επίσης τεχνολογία Έξυπνου σταθεροποιητή εικόνας, η οποία προσαρμόζεται συνεχώς στη σκηνή ώστε να διασφαλίσει ότι καταγράφονται οι καλύτερες εικόνες και ταινίες, ακόμη και εν κινήσει.

ixus 285 hs purple frt

Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας με εκπληκτική ποιότητα
Ελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με τη Δημιουργική λήψη της IXUS 285 HS. Πατώντας απλώς το κουμπί του κλείστρου, η μηχανή εφαρμόζει αυτόματα πέντε πρόσθετα μοναδικά φίλτρα – ιδανικά για να εκπλήξετε τους φίλους και την οικογένειά σας με τα καλλιτεχνικά αποτελέσματα που προφέρουν και να τα μοιραστείτε μαζί τους. Η IXUS 285 HS εξαλείφει επίσης την ανάγκη για επεξεργασία μετά τη λήψη χάρη στην κατάσταση Καλύτερες στιγμές ιστορίας, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να ξαναζήσετε τις αναμνήσεις σας στην παλάμη του χεριού σας, καθώς δημιουργεί αυτόματα μια ταινία με τις σημαντικότερες στιγμές χρησιμοποιώντας κλιπ για επιλεγμένους ανθρώπους ή ημερομηνίες.

Η νέα σειρά IXUS προσφέρει εύκολη λήψη για τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής. Εφοδιασμένη με την καλύτερη τεχνολογία απεικόνισης της Canon, η IXUS 285 HS διαθέτει έναν εντυπωσιακό αισθητήρα CMOS 20,2 megapixel, ενώ οι IXUS 180 και IXUS 175 ενσωματώνουν αισθητήρες 20 megapixel. Σε συνδυασμό με τον προηγμένο επεξεργαστή DIGIC 4+, όλες οι μηχανές προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορη απόκριση και ανώτερη ποιότητα εικόνας, δίνοντας ζωή στις αναμνήσεις σας. Το Σύστημα HS της IXUS 285 HS είναι ιδανικό για λήψεις με ασθενές φως, προσφέροντας αυτοπεποίθηση ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Μοιραστείτε τις εικόνες με τους φίλους σας
Η λειτουργικότητα Wi-Fi και Dynamic NFC που υποστηρίζουν τα νέα μοντέλα της σειράς IXUS σας δίνουν τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις αναμνήσεις σας πολύ απλά. Μπορείτε να ξεκινήσετε συνδέοντας τη μηχανή σε ένα συμβατό smartphone ή σε μια συσκευή αποθήκευσης φωτογραφιών, όπως το Canon CS100, με το πάτημα ενός πλήκτρου ή με ένα απλό άγγιγμα. Μπορείτε ακόμη και να ανεβάζετε τις δημιουργίες σας απευθείας σε κοινωνικά δίκτυα ή να δημιουργείτε πανεύκολα εφεδρικά αντίγραφα φωτογραφιών και βίντεο στην υπηρεσία irista της Canon – μια προηγμένη πλατφόρμα για τη διαχείριση εικόνων, που βασίζεται σε τεχνολογίες cloud.

SELPHY-CP1200-Connected-SmartPhone-WHT-FSL-810x559

SELPHY CP1200: Φορητή εκτύπωση
Η δημιουργία αναμνήσεων που αντέχουν στον χρόνο είναι πολύ απλή με το νέο SELPHY CP1200, είτε εκτυπώνετε στο σπίτι είτε καθώς ταξιδεύετε. Ο SELPHY CP1200 προσφέρει απλή και εύκολη διασύνδεση, με ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και AirPrint, γεγονός το οποίο σας επιτρέπει να εκτυπώνετε από smartphone, tablet και συμβατές μηχανές και προσφέροντάς σας ποιότητα επιπέδου φωτογραφικού εργαστηρίου σε λιγότερο από ένα λεπτό. Χάρη στην τεχνολογία Dye-sub (εξάχνωσης χρωστικών ουσιών), μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τεσσάρων ειδών φινιρίσματος για τις εκτυπώσεις, χωρίς να αλλάξετε τύπο χαρτιού. Αποδεσμεύστε τις αναμνήσεις σας από μηχανές και smartphone με πληθώρα δημιουργικών τρόπων, παράγοντας σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο αυτοκόλλητα και μίνι ή τετράγωνες εκτυπώσεις, ή εκτυπώσεις σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Χρησιμοποιώντας την προαιρετική επαναφορτιζόμενη συστοιχία μπαταριών, μπορείτε να εκτυπώνετε έως και 54 φωτογραφίες ακόμη κι όταν βρίσκεστε μακριά από τη βάση σας.

Βασικά χαρακτηριστικά της IXUS 285 HS:
Εύχρηστη και λεπτή IXUS, που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας
Ανώτερες ταινίες Full HD με το άγγιγμα ενός πλήκτρου
Εύκολη σύνδεση, κοινή χρήση και λήψη από απόσταση
Απολαύστε την ποιότητα που αξίζουν οι αναμνήσεις σας
Αναπαραγωγή και πειραματισμός με τη δημιουργικότητά σας

Βασικά χαρακτηριστικά της IXUS 180:
Εύχρηστη και λεπτή IXUS, που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας
Ανώτερες ταινίες HD με το άγγιγμα ενός πλήκτρου
Εύκολη σύνδεση, κοινή χρήση και λήψη από απόσταση
Απολαύστε εντυπωσιακά αποτελέσματα για τις καλύτερες στιγμές σας
Εκφραστείτε δημιουργικά με απαράμιλλη ευκολία

Βασικά χαρακτηριστικά της IXUS 175:
Εύχρηστη και λεπτή IXUS, που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας
Ανώτερες ταινίες HD με το άγγιγμα ενός πλήκτρου
Απολαύστε εντυπωσιακά αποτελέσματα για τις καλύτερες στιγμές σας
Τραβήξτε όμορφες λήψεις με απαράμιλλη ευκολία
Διασκεδάστε και πειραματιστείτε με τη δημιουργικότητά σας

Βασικά χαρακτηριστικά του SELPHY CP1200:
Απλή και γρήγορη εκτύπωση από φορητές συσκευές
Δημιουργήστε αναμνήσεις που διαρκούν με ανθεκτικές εκτυπώσεις ποιότητας φωτογραφικού εργαστηρίου
Δημιουργικότητα και έλεγχος με ευκολία και άνεση
Compact, κομψός και φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής
Δυνατότητα επιλογής φινιρίσματος με στάνταρ φωτογραφικό χαρτί