Μετά από 3 χρόνια, η επανακυκλοφορία του Dragon’s Dogma έφτασε και στο PC με ανανεωμένα γραφικά,υποστήριξη του Steam και νέες αποστολές.

Η Capcom επιβεβαίωσε ότι το Dragon’s Dogma: Dark Arisen φτάνει και στο PC. Έρχεται με γραφικά υψηλής ανάλυσης, νέες επιλογές framerate και 4Κ υποστήριξη. Πέρα από την εικόνα και τον ήχο, που εντυπωσιάζει, το Action RPG game περιλαμβάνει την πλήρη υποστήριξή της Steam πλατφόρμας και αναμένεται ότι θα σας καθηλώσει με τις ώρες!

Dark_Arisen_Logo

Το παιχνίδι διατηρεί την αισθητική του πρώτου Dragon’s Dogma, αλλά παράλληλα, χαρίζει μια ποικιλία επιλογών εμφάνισης από τα μαλλιά μεχρι και το σχήμα των ματιών. Με άλλα λόγια, οι παίκτες ολοκληρώνουν πρώτα τον χαρακτήρα τους και ύστερα ξεκινά η ιστορία με την εισβολή του δράκου…

367500_screenshots_2016-01-13_00011

Στην έκδοση αυτή εκτός από το βασικό παιχνίδι, υπάρχουν όλα τα DLC και το νέο περιεχόμενο -που κυκλοφόρησε σταδιακά-, συμπεριλαμβανομένης της μυστηριώδης περιοχής Isle Bitterblack, στην οποία παραμονεύουν προκλητικοί εχθροί και αποστολές που πρέπει να φέρετε εις πέρας με μια μεγάλη ποικιλία από όπλα υψηλού επιπέδου.

Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος στην αγορά της Αμερικής και της Ευρώπης για PCs στην τιμή των €29.99.