Η Samsung Electronics κέρδισε πάνω από 100 Βραβεία στη CES 2016. Τα 38 Βραβεία Καινοτομίας και οι περισσότερες από 60 διακρίσεις παγιώνουν τη θέση της ως πρωτοπόρου εταιρείας τεχνολογίας.

Περισσότερα από 100 βραβεία σε σημαντικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των οικιακών συσκευών, της οικιακής ψυχαγωγίας, των φορητών συσκευών και του Internet of Things, κέρδισε η Samsung Electronics Co., Ltd., παγκόσμιος ηγέτης και καινοτόμος εταιρεία στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, τους ημιαγωγούς και τις τηλεπικοινωνίες, στο πλαίσιο της έκθεσης CES 2016.

Ανάμεσα στα 38 βραβεία καινοτομίας που κέρδισε η Samsung, συμπεριλαμβάνεται και ένα Βραβείο Καινοτομίας για την τηλεόραση. Προοίμιο μιας σπουδαίας χρονιάς για τη Samsung, αποτελούν και τα βραβεία που έλαβε η εταιρεία από τα Μέσα και από τη βιομηχανία, τα οποία επιλέχθηκαν από οργανισμούς, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ανάμεσα σε 3.600 εταιρείες – εκθέτες.

«Η Samsung προσπαθεί συνεχώς να παρέχει στους καταναλωτές καινοτομίες, που έχουν ως στόχο να τους βοηθήσουν να συνδέσουν με ουσιαστικό τρόπο τις πολυάσχολες ζωές τους με τους φίλους τους, την οικογένειά τους, τους συναδέλφους τους, ακόμα και με τις συσκευές τους,» δήλωσε ο Gregory Lee, Πρόεδρος και CEO της Samsung Εlectronics της Βόρειας Αμερικής. «Είναι τιμή μας να βραβευόμαστε τόσο από τη CTA όσο και από τη βιομηχανία και ανυπομονούμε να δούμε τα προϊόντα, που προβάλλονται εδώ, να αποτελούν μέρος της καθημερινότητας του καταναλωτή.»

Family Hub Refrigerator

Ανάμεσα στα προϊόντα της Samsung που βραβευτήκαν το 2016 είναι και τα ακόλουθα:

Η Samsung Curved SUHD TV της σειράς τηλεοράσεων KS9500, η πρώτη στον κόσμο χωρίς πλαίσιο κυρτή τηλεόραση, που διακρίθηκε με τα Βραβεία “Reviewed.com 2016 Editors’ Choice”, “HD Guru’s CES Top Picks” καθώς και “TechRadar Best of CES”.

Το ψυγείο Samsung 4-Door Flex Family Hub, κέρδισε περισσότερα από οκτώ Βραβεία συμπεριλαμβανομένων των “Reviewed.com 2016 Editors’ Choice”, “Men’s Health Best of CES”, “Tom’s Guide Best of CES” για την καλύτερη smart οικιακή συσκευή και το Βραβείο “Mashable Best Tech of CES”.

Το πλυντήριο Samsung Front Load με τεχνολογία AddWash διακρίθηκε με το Βραβείο “Reviewed.com Editors’ Choice”.

To tablet Samsung Galaxy TabPro S συγκέντρωσε περισσότερες από 10 διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων των “Digital Trends Top Tech of CES”, “TechRadar Best of CES”, “Engadget Best of CES finalist”, “PCMag Best of CES” στην κατηγορία των tablets, καθώς και το Βραβείο “TechnoBuffalo Best of CES”.

Ο Samsung Portable SSD T3 έλαβε το Βραβείο “Techlicious Best of CES”.