Τρία νέα κανάλια προστίθενται στο conn-x TV: το Discovery Channel, το ID Investigation Discovery, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το Bloomberg.

conn-x-tvΗ πλατφόρμα του ΟΤΕ για παροχή υπηρεσιών ψηφιακής τηλεόρασης μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης εμπλουτίζει συνεχώς το περιεχόμενό της παρέχοντας μεγαλύτερη ποικιλία στους συνδρομητές της. Με περισσότερες επιλογές για ντοκιμαντέρ και οικονομικές ειδήσεις, τα νέα κανάλια που προστίθενται στο conn-x TV καλύπτουν και άλλα ενδιαφέροντα.


Discovery Channel

Βασική φιλοσοφία πίσω από την επιτυχία του Discovery Channel είναι ότι η πραγματικότητα είναι πιο ενδιαφέρουσα από τη φαντασία. Αυτός είναι και ο λόγος που το κανάλι προβάλλει αληθινές ιστορίες με εξαιρετικές αφηγήσεις. Τον Απρίλιο, στο Discovery Channel επιστρέφει, μέσα από τη σειρά Ultimate Survival, ο Bear Grylls για να αντιμετωπίσει ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις.


ID Investiga-tion Discovery

Το νέο κανάλι του Discovery, ID Investigations Discovery προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το conn-x TV του ΟΤΕ. Η Ελλάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πρώτες Ευρωπαϊκές χώρες που προβάλλουν το ID Investigations Discovery. Πρόκειται για κανάλι που προβάλει ιστορίες εξιχνίασης εγκλημάτων 24 ώρες το 24ωρο και βασίζεται σε επιστημονικά στοιχεία. Το νέο αυτό κανάλι θα συναρπάσει το κοινό με τις δραματικές εξιστορήσεις του βασισμένες σε αληθινά στοιχεία.

Ελληνικοί υπότιτλοι είναι διαθέσιμοι και στα δύο παραπάνω κανάλια.


Bloomberg Television

Το Bloomberg TV μεταδίδει διεθνείς επιχειρηματικές και οικονομικές ειδήσεις 24 ώρες το 24ωρο. Ζωντανά ρεπορτάζ και αναλύσεις καλύπτουν την οικονομική επικαιρότητα, πάντοτε με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα που χαρακτηρίζει τη σημαντική πηγή οικονομικών ειδήσεων στον κόσμο, το Bloomberg.


connx TV, η τηλεόραση της νέας εποχής

Το conn-x TV του ΟΤΕ είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης. Με το conn-x TV υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης περισσότερων από 35 τηλεοπτικών καναλιών με ψηφιακή εικόνα, ενώ με τις υπηρεσίες FilmExpress και FilmClub, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανά πάσα στιγμή τί θα δουν και πότε, ενώ μπορούν να κάνουν rewind, pause και fast forward.

Η υπηρεσία FilmExpress είναι ένα εικονικό Video Club με μία συλλογή που ξεπερνά τις 200 ταινίες και ανανεώνεται τακτικά. Το FilmClub, είναι ένα συνδρομητικό VideoClub που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερες από 800 γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α.

Το connx TV διατίθεται σε ειδική τιμή γνωριμίας, 15 ευρώ/μήνα, μέχρι τις 31/05/2009, για 12 μήνες παραμονής. Στην τιμή περιλαμβάνεται τόσο η πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια του Conn-x TV όσο και στις ταινίες του FilmClub.

Το conn-x TV από τον ΟΤΕ διατίθεται αρχικά σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ, σταδιακά μέσα στο 2009, θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.conn-xTV.gr .