Το απόλυτο τηλεοπτικό γεγονός έρχεται αποκλειστικά στο FOX σε ταυτόχρονη προβολή με την Αμερική! Κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25/1 στις 06:15 και παίζεται σε επανάληψη στις 21:50.

Η θρυλική σειρά «The X-Files» επιστρέφει μετά από 13 χρόνια, αποκλειστικά στο FOX, με 6 νέα, συναρπαστικά επεισόδια. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στο FOX, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 06:15 το πρωί ταυτόχρονα με την πρώτη προβολή στην Αμερική, ενώ θα προβληθεί ξανά την ίδια ημέρα στις 21:50. Το δεύτερο επεισόδιο θα μεταδοθεί την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 06:15 και σε επανάληψη στις 21:50, με τα υπόλοιπα επεισόδια να προβάλλονται κάθε Τρίτη. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Hellas, ενώ όλα τα νέα επεισόδια «The X-Files» θα είναι διαθέσιμα on-demand, μέσω FOX Play.

Έχοντας βραβευθεί με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, τα «The X-Files» αποτελούν ένα φαινόμενο της pop κουλτούρας. Μέχρι και σήμερα, τα «The X-Files» παραμένουν μια από τις μακροβιότερες σειρές επιστημονικής φαντασίας στην ιστορία της τηλεόρασης. Βασικοί συντελεστές της σειράς είναι ο δημιουργός – παραγωγός Chris Carter, με πρωταγωνιστές τους David Duchovny και Gillian Anderson, οι οποίοι θα ενσαρκώνουν και πάλι τους δημοφιλείς πράκτορες του FBI, Fox Mulder και Dana Scully αντίστοιχα.

TheX-Files_01Για την ερμηνεία του στα «The X-Files», ο Duchovny έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Α΄ ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά, έχοντας αποσπάσει συνολικά τρεις υποψηφιότητες. Από την πρεμιέρα των «The X-Files», το Σεπτέμβριο του 1993, εκατομμύρια θαυμαστές, αυτοαποκαλούμενοι «X-Philes», περνούσαν τις Κυριακές τους στο FOX, καθώς ο πανέξυπνος και αγέλαστος Fox Mulder ερευνούσε, με τη βοήθεια της συναδέλφου του Dana Scully, υποθέσεις που οι υπηρεσίες του FBI είχαν χαρακτηρίσει απίστευτες ή άλυτες, οι απαντήσεις για τις οποίες εμπλέκουν παραφυσικά φαινόμενα. Στη διάρκεια των 9 κύκλων της, η σημαντική αυτή παραγωγή μετατράπηκε από αγαπημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας σε παγκόσμια επιτυχία κι έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά δράματα όλων των εποχών. Συνολικά, η σειρά έχει αποσπάει 16 βραβεία Emmy, 5 Χρυσές Σφαίρες και ένα βραβείο Peabody.

Στα νέα επεισόδια, οι πράκτορες Mulder και Scully, έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας τους. Πρεμιέρα «The X-Files» στο FOX, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις
06:15 το πρωί, ταυτόχρονα με την Αμερική και σε επανάληψη την ίδια ημέρα στις 21:50. Το δεύτερο επεισόδιο θα προβληθεί την αμέσως επόμενη ημέρα, Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 06:15 και 21:50, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Τρίτη στις 06:15 με επανάληψη την ίδια ημέρα στις 21:50.