Η Huawei ανέδειξε τις στρατηγικές συνεργασίες της για τις premium συσκευές στο CES 2016 που προβάλλουν τα ισχυρότερα σημεία της τεχνολογίας και της μόδας.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων στο CES 2016, το Huawei Consumer Business Group παρουσίασε τις λεπτομέρειες στρατηγικών συνεργασιών, που θα δημιουργήσουν ένα νέο καταναλωτικό οικοσύστημα στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, συνδυάζοντας τα ισχυρότερα όπλα της τεχνολογίας, των πληρωμών, του ήχου και της μόδας, στις νέες ηλεκτρονικές συσκευές για καταναλωτές. Στη συνέντευξη τύπου, η Huawei απέδειξε πως μέσω συνεργασιών με κορυφαίες εταιρίες συγκεκριμένων βιομηχανιών, η εμπειρία που δημιουργούν οι premium συσκευές στους καταναλωτές επεκτείνεται πέραν της τεχνολογικής.

Οι συνέργειες αυτές αντιπροσωπεύουν την δέσμευση της Huawei για συνεργασία από κοινού, με σκοπό τη δημιουργία συσκευών υψηλής ποιότητας που θα απαντούν στις ανάγκες και στις επιθυμίες ενός ταχύτατα αυξανόμενου εξειδικευμένου και εκλεκτικού καταναλωτικού κοινού.

– Premium Εμπειρία Ήχου με τη Harman/Kardon: Οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν το M2 Tablet της Huawei θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πλούσια ακουστική εμπειρία από τη Harman/Kardon. Το αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας είναι η ενσωμάτωση της κορυφαίας τεχνολογίας ήχου της εταιρείας στο 10-ιντσο tablet. Η Harman International, με το ισχυρό brand Harman/Kardon, είναι κορυφαίος ηγέτης στις προσωπικές λύσεις ήχου στο σπίτι, στο αυτοκίνητο και εν κινήσει, ενώ είναι διάσημη για τον καινοτόμο σχεδιασμό και το ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Στο M2 Tablet, η Harman/Kardon θα παρέχει την τεχνολογία αιχμής Clari-Fi που επανακτά τις χαμένες λεπτομέρειες ήχου της συμπιεσμένης ψηφιακής μουσικής.

MediaPad-M2-10-1

– Νέα Αίσθηση του Στυλ με την Swarovski: Σε συνέχεια του επιτυχημένου λανσαρίσματος του Huawei Watch τον περασμένο χρόνο, η εταιρεία ανακοίνωσε το Huawei Watch για Γυναίκες, μια πολυτελής έκδοση του διάσημου smartwatch σε συνεργασία με την Swarovski. Η Swarovski, με την πολυετή τεχνογνωσία φωτός και λάμψης, δημιούργησε πετράδια ειδικά για το Huawei Watch. Η Swarovski δεσμεύεται για την παροχή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, αφού κάθε πετράδι αποτελεί ένα αριστοτεχνικό κομμάτι τέχνης, όπως και το νέο Lady Watch, που είναι κατασκευασμένο με SWAROVSKI ZIRCONIA.

– Εξατομικευμένη Πολυτέλεια με τη Google: Το Nexus 6P ήταν ένα από τα κορυφαία smartphones που κυκλοφόρησαν το 2015. Η Huawei με χαρά ανακοινώνει τη συνέχεια της συνεργασίας με τη Google για το λανσάρισμα μιας νέας, χρυσής έκδοσης του Nexus 6P.

Huawei-Nexus-6P-leak1

«Μέσω των συσκευών διαφόρων ειδών που κατασκευάζει η Huawei, δημιουργούμε ένα νέο οικοσύστημα συνεργασιών στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, που συγκεντρώνει τα ισχυρότερα σημεία της τεχνολογίας και του design,» δήλωσε ο Richard Yu, CEO, Consumer Business Group. «Τα προϊόντα που προκύπτουν από αυτές τις συνέργειες αποτελούν τον ορισμό του premium καθώς συνδυάζουν τις καλύτερες πλευρές της τεχνολογίας, της μόδας και του ήχου, ώστε να παρέχουμε στους καταναλωτές μας την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε, από κοινού με τους συνεργάτες μας, συσκευές που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών».