Συμβατό με δίκτυα Wi-Fi, το νέο σύστημα περιποίησης ρούχων της LG με ατμό μπορεί πλέον να φιλοξενεί μέχρι και έξι διαφορετικά είδη ρουχισμού σε κάθε κύκλο.

Η LG Electronics παρουσιάζει μια μεγαλύτερη εκδοχή του LG Styler, του πρωτοποριακού οικιακού συστήματος ατμού το οποίο φρεσκάρει τα ρούχα, απομακρύνοντας δυσάρεστες οσμές και μικρόβια. Η νεότερη έκδοση του LG Styler μπορεί να φρεσκάρει μέχρι και έξι διαφορετικά ρούχα, πέντε στην κύρια μονάδα, αλλά και ένα παντελόνι με τη λειτουργία ‘Pants Crease Care’. Η LG έχει εξοπλίσει επιπλέον το Styler ώστε να μπορεί να συνδέεται με δίκτυα Wi-Fi, γεγονός που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να το χρησιμοποιεί από απόσταση.

Το LG Styler, μια αποκλειστικότητα της LG, μπορεί να φρεσκάρει μία ολόκληρη γκαρνταρόμπα χωρίς τη χρήση νερού ή επικίνδυνων καθαριστικών. Αποτελεί την ιδανική λύση για ρούχα που χρειάζονται ειδική φροντίδα, όπως τα παλτά και τα πουλόβερ, καθώς και για γούνες, δερμάτινα και μάλλινα ενδύματα. Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στο ειδικό χειριστήριο αφής του Styler, ενεργοποιείται η λειτουργία ‘TrueSteam™’, άλλη μια αποκλειστική τεχνολογία της LG, η οποία εξουδετερώνει περισσότερο από το 99.9 τοις εκατό των μικροβίων και των βακτηρίων από ρούχα, καπέλα, κασκόλ και άλλα. Έγκυροι οργανισμοί δοκιμών, όπως το ‘British Allergy Foundation’ (BAF) και ο ‘Intertek’, επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του LG Styler και την ικανότητα του ατμού να αποστειρώνουν τις επιφάνειες των ρούχων.

Στην έκδοση του 2016, το LG Styler διαθέτει μεγαλύτερο χώρο για ευαίσθητα ρούχα, όπως μπλούζες, παλτά και μωρουδιακά.

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα ατμού ‘Moving Hanger’ μπορεί να φρεσκάρει μέχρι και πέντε διαφορετικά κομμάτια, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό ατμού και περιστροφικής κίνησης (220 RPM) για να αφαιρέσει ζάρες και οσμές. Επιπλέον, το ειδικό σύστημα ‘Pants Crease Care’, στο εσωτερικό της κομψής γυάλινης πόρτας, έχει αποκτήσει μεγαλύτερες διαστάσεις προκειμένου να μπορεί να δέχεται παντελόνια μεγέθους μέχρι και 48. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, κάθε παντελόνι φρεσκάρεται, ενώ αποκτά άψογη τσάκιση.

LGΜεταξύ άλλων χαρακτηριστικών που προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση, υπάρχει και η συμβατότητα με δίκτυα Wi-Fi, γεγονός που επιτρέπει στο χρήστη να κατεβάζει εξειδικευμένους κύκλους περιποίησης από το διαδίκτυο, να δέχεται μηνύματα από το LG Styler, μόλις ολοκληρωθεί η περιποίηση των ρούχων, αλλά και να παρακολουθεί την ενέργεια που καταναλώνει η συσκευή κατά τη λειτουργία της.

Κατά τη διάρκεια του 2015, η LG προχώρησε σε εκτεταμένες δοκιμές του LG Styler σε μεγάλα ξενοδοχεία και εμπορικά κέντρα, προκειμένου να διασφαλίσει ότι το προϊόν είναι έτοιμο και για επαγγελματική χρήση. Αυτή τη στιγμή, η LG εξετάζει διάφορες επιλογές σχετικά με το πώς θα μπορέσει να προωθήσει την τελευταία αυτή έκδοση του Styler σε ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις, μέσα στο 2016.

«Ανταποκρινόμενοι στις πάμπολλες θετικές κριτικές που πήραμε από ιδιοκτήτες του LG Styler, αποφασίσαμε να διευρύνουμε τη σειρά προσθέτοντας και ένα μεγαλύτερο μοντέλο, με στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες διαφόρων επαγγελματικών κλάδων που χρειάζονται μια συσκευή για το γρήγορο φρεσκάρισμα των ρούχων»,δήλωσε ο κ. Jo Seong-jin, Πρόεδρος και CEO της LG Home Appliance & Air Solution Company. «Το τελευταίο μοντέλο LG Styler είναι ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η LG καταφέρνει να διατηρεί την πρωτοπορία σε μια νέα κατηγορία συσκευών και εξηγεί το πώς εξακολουθεί να κατέχει την ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά οικιακών συσκευών».

Η εμπορική διάθεση του νέου LG Styler θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2016 στις ΗΠΑ και την Κορέα, και στη συνέχεια θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες Αγορές.