Ένα «όλα σε ένα» σχέδιο με υψηλή ποιότητα ήχου, πάντα και παντού,και βελτιωμένη εφαρμογή. Τα νέα Walkman WS413 / WS414 της Sony είναι ανθεκτικά στο θαλασσινό νερό και τη σκόνη.

Μεταφέρετε τη μουσική σας σε νέα μέρη, με τα ολοκαίνουργια Walkman WS413 / WS414, που μπορούν να φορεθούν. Νέο, ανθεκτικό σχέδιο, που αντέχει στο θαλασσινό νερό και τη σκόνη, και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερες δραστηριότητες, κάτω από διάφορες συνθήκες. Σας συνοδεύει στο πρωινό σας κολύμπι, το απογευματινό σας τρέξιμο στην παραλία ή την ετήσια εκδρομή σας στα χιονισμένα βουνά.

Είναι γνωστό ότι η μουσική κατά τη διάρκεια της άθλησης δίνει ένα πραγματικό κίνητρο, γιατί λοιπόν να μην κάνετε τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη; Το νέο Walkman με το στρογγυλό και ενιαίο σχήμα του, χωρίς καλώδια, είναι πολύ άνετο όταν το φοράτε και τέλειο για να το περνάτε πάνω από τα αυτιά σας, χωρίς να ανησυχείτε ότι θα γλιστρήσει την πιο κρίσιμη στιγμή.

Τα Walkman WS413 / WS414 της Sony, που μπορούν να φορεθούν, είναι αδιάβροχα σε θαλασσινό νερό και ανθεκτικά στην σκόνη, μπορείτε, λοιπόν, να ακούτε ανεμπόδιστα το αγαπημένο σας τραγούδι, όσο θα επιδίδεστε σε θαλάσσια σπορ, όπως καγιάκ ή κολύμβηση. Αυτό κατέστη δυνατό με την προσθήκη ενός εσωτερικού τερματικού, το οποίο προβάλει αντίσταση σε οποιαδήποτε συσσώρευση ξένων σωματιδίων και ιδιαίτερα στην οξείδωση. Το Walkman σας είναι προστατευμένο μέσα και έξω, χάρη στην επικάλυψη κατά της οξείδωσης στην επιφάνεια και στην μπροστά θήκη.

Τα WS413 / WS414 κυκλοφορούν με ακουστικά, για καθημερινή χρήση, αλλά και ειδικά σχεδιασμένα αδιάβροχα ακουστικά, που είναι καλυμμένα με ένα λεπτό στρώμα, το οποίο δημιουργεί φράγμα απέναντι το νερό, χωρίς να μειώνει την άνεσή σας.

NW-WS410 Lifestyle 3Δεν είναι, όμως ανάγκη να σας αρέσουν τα σπορ για να απολαμβάνετε τα Walkman WS413 / WS414. Ξενοιάστε πια στην παραλία, στις καλοκαιρινές σας διακοπές, χάρη στην ανθεκτικότητά τους στην άμμο. Τα Walkman είναι επίσης ανθεκτικά στην σκόνη, κάτω από διάφορες συνθήκες, χάρη σε μια μοναδική σφραγισμένη δομή, που εξισορροπεί τις αναλογίες συμπίεσης. Ακόμα, επειδή, η λειτουργία υποστηριζόμενης θερμοκρασίας έχει επιμηκυνθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Walkman σας, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητές τους, σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από τους -5°C, έως τους 45°C.

Επιπλέον, με τη νέα λειτουργία Ambient Sound, μπορείτε να έχετε συναίσθηση των φωνών και των ήχων γύρω σας, εάν το επιθυμείτε. Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα συλλαμβάνουν τους ήχους του περιβάλλοντος και σας επιτρέπουν να διατηρείτε επαφή με τον κόσμο τριγύρω σας, χωρίς να πρέπει να βγάζετε τη συσκευή ή να χαμηλώνετε την ένταση. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να μιλάτε με το σύντροφό σας στο τρέξιμο ή με το δάσκαλο της γιόγκα, χωρίς να διακόπτετε τη μουσική που σας κινητοποιεί.

SW410_gp.4

Τα Walkman WS413 / WS414 θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τον Μάρτιο του 2016.