Η Cisco λανσάρει τα Cisco TelePresence System 1300 Series, που υποστηρίζουν συνδέσεις από Τ-1/Ε-1 και προσφέρουν νέες δυνατότητες συνεργασίας.

fy09_q3_cts13002Η Cisco ανακοίνωσε τη νέα σειρά προϊόντων και εφαρμογών Cisco TelePresence, που εκτείνει την εμπειρία της διαπροσωπικής συνεργασίας σε περισσότερους χρήστες και δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να κάνουν περισσότερα με την υπάρχουσα επένδυσή τους σε τεχνολογίες video. Oργανισμοί κάθε μεγέθους, υποκαταστήματα και εργαζόμενοι από απόσταση μπορούν να έχουν την εμπειρία του Cisco TelePresence από οποιοδήποτε meeting room, μέσω βιντεοδιάσκεψης ή διάσκεψης βασιζόμενης στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του Cisco WebEx. Ανοίγοντας την αγορά, η Cisco παρουσιάζει τώρα το Cisco TelePresence για συνδέσεις χαμηλότερων ταχυτήτων, χωρίς, όμως, συμβιβασμούς στην υψηλή ποιότητα.


Το Cisco Telepresence, που δημιουργήθηκε αρχικά για να προσφέρει μία ευρεία εικονική εμπειρία τηλεδιάσκεψης για βελτιωμένη συνεργασία, μειωμένο κόστος ταξιδιών και ταχύτερη λήψη αποφάσεων, προσφέρει τώρα εμπειρία η οποία πηγαίνει πολύ πιο πέρα από την αίθουσα συνδιάσκεψης. Οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να επιτύχουν περισσότερα με τις δύο νέες εφαρμογές που παρουσιάζονται σήμερα, οι οποίες μεταμορφώνουν τις μονάδες Cisco TelePresence σε στούντιο εγγραφής υψηλής ανάλυσης με το πάτημα ενός κουμπιού – και διευκολύνουν τους ειδικούς να διοργανώσουν μεγάλες εκδηλώσεις, όπως συσκέψεις εταιρειών και κεντρικές ομιλίες μέσω του Cisco TelePresence.


Η Cisco προσφέρει την τεχνολογία TelePresence σε περισσότερους χρήστες με τα:


*         Cisco TelePresence System (CTS) 1300 Series: Ένα σύστημα Cisco TelePresence με μία οθόνη και τρεις κάμερες. Το CTS 1300 χρησιμοποιεί μία οθόνη πλάσματος 65 ιντσών και είναι το πρώτο σε μία νέα σειρά προϊόντων που μπορεί να εγκατασταθεί σε μία κοινόχρηστη αίθουσα διασκέψεων, προσφέροντας πιο ευέλικτες εναλλακτικές λύσεις για υποκαταστήματα και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις.


*         Cisco TelePresence Extended Reach: Βοηθά το Cisco TelePresence να τρέξει σε ανάλυση 720p μέσω χαμηλών ευρυζωνικών συνδέσεων στα 1,5 Mbps (T1) με ποιότητα υπηρεσιών (QoS), ενώ παράλληλα διατηρεί την εμπειρία Cisco TelePresence. Το Extended Reach υποστηρίζει το Cisco TelePresence μέσω ανοιχτών συνδέσεων internet, χωρίς σύνδεση, όπως τα καλώδια υψηλής ταχύτητας. Η ευρεία εμπειρία του Cisco TelePresence τρέχει σε ανάλυση 1080p ή 720p για υλοποίηση σε ταχύτητες μεταξύ 2 και 5 Mbps ανά οθόνη.


Το Cisco TelePresence εκτείνεται πέρα από τη διάσκεψη:


*         Cisco TelePresence Recording Studio: Προσφέρει στους χρήστες έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας βίντεο ή να εγγράψουν παρουσιάσεις για στιγμιαία, πολύ ασφαλή αναπαραγωγή και playback σε μονάδες Cisco TelePresence στα 1080p και σε ποιότητα HD. Σε συνεργασία με τη Media Experience Engine, που παρουσιάστηκε πρόσφατα, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν τα βίντεο που έχουν εγγράψει με το Cisco TelePresence σε κανονική ανάλυση, σε οποιαδήποτε συσκευή με βίντεο, όπως για παράδειγμα σε PC ή σε κινητό τηλέφωνο.


*         Cisco TelePresence Event Controls: Η νέα αυτή εφαρμογή προσφέρει στους ειδικούς διοργάνωσης εκδηλώσεων νέα εργαλεία για τη διοργάνωση εντυπωσιακών εκδηλώσεων. Με μία ομάδα απλών και ισχυρών λειτουργιών, οι ειδικοί μπορούν να διοργανώσουν υψηλής ποιότητας και σε καλή σχέση τιμής/απόδοσης εκδηλώσεις σε αίθουσες Cisco TelePresence, συμπεριλαμβανομένων παρουσιάσεων, ομιλιών, διαλέξεων ή σεμιναρίων.


Η Cisco προσφέρει απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ βίντεο με:

  • Υψηλής απόδοσης διαλειτουργικότητα: Οι συνεδρίες Cisco TelePresence μπορεί να περιλαμβάνουν βίντεο από οποιοδήποτε βασιζόμενο σε πρότυπα, υψηλής ευκρίνειας σύστημα βιντεοδιάσκεψης, καθώς και βιντεοδιάσκεψη κανονικής ευκρίνειας, WebEx και άλλες εφαρμογές βίντεο, όπως το Microsoft Office Communicator.
  • Ενσωμάτωση του Cisco WebEx: Δίνει στους χρήστες που συμμετέχουν σε μία συνεδρία Cisco TelePresence τη δυνατότητα να εμφανίζονται ως συμμετέχοντες σε ένα βίντεο σε μία συνδιάσκεψη Cisco WebEx.  Παρομοίως, οι συμμετέχοντες σε μία συνδιάσκεψη WebEx μπορούν να λάβουν μέρος σε μία συνεδρία Cisco TelePresence, καθώς εμφανίζονται σε πραγματικό μέγεθος. Το video streaming αναβαθμίζεται στο δίκτυο για να διατηρήσει την ποιότητα της εμπειρίας.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά εκμεταλλεύονται την υπάρχουσα υποδομή, την ισχύ του υφιστάμενου δικτύου και τις δυνατότητες του Cisco TelePresence, οι οποίες εφαρμόζουν τη στρατηγική δημιουργίας του παγκόσμιου διασυνδεδεμένου δικτύου Cisco TelePresence.


Το Cisco TelePresence είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη νέα κατηγορία προϊόντων της Cisco, με περισσότερους από 300 πελάτες και 2.000 συστήματα σε όλο τον κόσμο. Η Cisco έχει εγκαταστήσει περισσότερες από 400 αίθουσες Cisco TelePresence στο εσωτερικό της δίκτυο για αυξημένη παραγωγικότητα και αποτελεσματική συνεργασία.


Υποστηρικτικές απόψεις:

Ο Michael Keithley, Chief Information Officer, Creative Artists Agency, δήλωσε: «Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Cisco TelePresence στο Creative Artists Agency είναι ότι το πιο προηγμένο τεχνολογικά δωμάτιο είναι και το ευκολότερο ως προς τη λειτουργία. Η ευκολία χρήσης είναι το κλειδί για τη γρήγορη υιοθέτηση και συνεχιζόμενη χρήση. Οι αντιπρόσωποι μπορούν να επικοινωνούν με τους συναδέλφους και τους πελάτες τους σε μία στιγμή, με το πάτημα ενός κουμπιού και να κανονίζουν 100 συναντήσεις το μήνα. Το Cisco TelePresence φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με τα υποκαταστήματά μας, αρχίζοντας από τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες».


Ο Charles Stucki, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του TelePresence Systems Business Unit της Cisco, δήλωσε: «Η Cisco επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να γνωρίσουν το TelePresence, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο διεκπεραιώνουν τις επιχειρησιακές τους συναλλαγές συνεργαζόμενες με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Από διαπροσωπικές συναντήσεις με απρόσκοπτη διαλειτουργικότητα σε υψηλής ποιότητας εγγραφές εκπομπών και έξυπνες εκδηλώσεις, η επόμενη γενιά εφαρμογών συνεργασίας διευρύνει ουσιαστικά την έννοια του Cisco TelePresence, κάνοντάς το ακόμη πιο χρήσιμο και ευέλικτο για χρήση από οποιονδήποτε χρήστη».


Webcast:

Μάθετε περισσότερα για τα νέα προϊόντα και εφαρμογές Cisco TelePresence σε webcast με στελέχη της Cisco.

Ημερομηνία: Τρίτη, 7 Απριλίου 2009

Ώρα: 21:00


Εγγραφή: Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε στο webcast: www.cisco.com/offer/telepresence/web/175483_4


Υποστηρικτικοί Πόροι:

Cisco TelePresence ROI Research

Cisco Web Site

Cisco TelePresence

Cisco TelePresence Public Suites