Ωραίο το Netflix, έτσι; Λογικά κι εσείς, όπως και χιλιάδες (ελπίζουμε) συμπατριώτες μας θα πρέπει να απολαμβάνετε τον πρώτο σας, δωρεάν μήνα χρήσης της υπηρεσίας. Αυτό είναι και ένα μεγάλο πλεονέκτημα του Netflix: το γεγονός πως δεν χρειάζεται να το πληρώσετε χωρίς να έχετε σχηματίσει προηγουμένως πλήρη εικόνα για τις υπηρεσίες, το περιεχόμενο και την αξία του –για τον λόγο αυτό σας δίνει τον πρώτο μήνα τσάμπα.

netflix-3

Για να πάρετε αυτόν τον έναν μήνα δωρεάν χρήσης, θα πρέπει όχι απλά να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας αλλά να εισάγετε και στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή PayPal προκειμένου το Netflix να ξέρει πού να σας χρεώσει. Η πρώτη σας χρέωση θα γίνει με το που τελειώσει ο δωρεάν μήνας που έχετε αρχικά, οπότε σε πρώτη φάση δεν έχετε να ανησυχείτε για κάτι. Επειδή όμως είναι δεδομένο πως στην πορεία όλο και κάτι θα βρεθεί να σας απασχολήσει με αποτέλεσμα κάπου να ξεχάσετε το θέμα της ανανέωσης της συνδρομής (η οποία, σημειωτέον, γίνεται αυτόματα), θα ήταν σώφρον να φροντίσετε να την ακυρώσετε έτσι ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις, ούτως ειπείν μια ανεπιθύμητη ανανέωση και μια ακόμα πιο ανεπιθύμητη χρέωση.

netflix-1

Πώς όμως θα γίνει αυτή η ακύρωση; Από το προφίλ σας στην υπηρεσία! Θα πάτε στην επιλογή Your Account από το μενού πάνω δεξιά. Στην οθόνη που θα βγείτε, θα δείτε στο επάνω τμήμα της την επιλογή Cancel membership: την επιλέγετε, επιβεβαιώνετε την επιλογή σας στο επόμενο βήμα και αυτό ήταν όλο: ξενοιάσατε! Αν στο μεταξύ θελήσετε να επαναφέρετε τη συνδρομή σας, τότε στη θέση του κουμπιού που είδαμε πριν, θα εμφανιστεί ένα άλλο, ονόματι    Restart membership. Το πατάτε και είστε έτοιμοι!

netflix-2