Η κόντρα του ομίλου ΟΤΕ με τους ανταγωνιστές του συνεχίζεται με επίκεντρο τα συνδυαστικά πακέτα του πρώτου, με την ΕΕΤΤ να έχει ορίσει σχετική ακρόαση στις 11 Ιανουαρίου.

Στην ΕΕΤΤ προσφεύγουν οι Vodafone, Wind, Cyta, και Forthnet κατά του Ομίλου ΟΤΕ για το πακέτο CosmoteOne με την ακρόαση της προσφυγή τους να έχει ορισθεί για τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

NEW logo OTE GroupΟι προσφεύγουσες εταιρείες υποστηρίζουν ότι το πακέτο Cosmote One χρειάζεται την έγκριση της ΕΕΤΤ, καθώς για το μέρος της υπηρεσίας που αφορά στη σταθερή τηλεφωνία ο Ομιλος ΟΤΕ έχει δεσπόζουσα θέση και έτσι τα εμπορικά προγράμματά του πρέπει να εγκρίνονται από την ΕΕΤΤ.

Είναι άγνωστο πότε θα εκδοθεί η απόφαση της ΕΕΤΤ, η οποία θα είναι η πρώτη που θα αφορά στην ενιαία παροχή υπηρεσιών σταθερής και κινητής από τον ΟΤΕ.

Οσον αφορά στην πλήρωση της θέσης του Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής, τοποθετείται χρονικά τον Φεβρουάριο, οπότε και θα έχει συμπληρωθεί ένας ολόκληρος χρόνος χωρίς να έχει τοποθετηθεί ο αντικαταστάτης του προηγούμενου Προέδρου, κ. Κώστα Λουρόπουλου.