Η Samsung κλέβει την προσοχή στην έκθεση CES 2016 με προϊόντα που περιλαμβάνουν από SUHD τηλεοράσεις και “πανέξυπνα” ψυγεία, μέχρι και το νέο Windows tablet, Galaxy TabPro S.

Το όραμά της για το 2016 παρουσίασε η Samsung Electronics κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της CES 2016. Η εταιρεία υπογράμμισε τη σημασία της καινοτομίας και επικεντρώθηκε στο Internet of Things (IoT) ως μια ανοιχτή πλατφόρμα, με τεχνολογία SmartThings. Επίσης, η Samsung αποκάλυψε τις νέες SUHD τηλεοράσεις, χωρίς πλαίσιο, με οθόνες Quantum dot, το δικτυωμένο ψυγείο Family Hub, το πλέον πρόσφατο smartwatch, Gear S2 Premium και το Windows tablet με μεγάλη οθόνη, Galaxy TabPro S.

«Η Samsung συνεχώς προσπαθούσε να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν μία πιο έξυπνη ζωή. Φέτος κάναμε ένα τεράστιο βήμα εξέλιξης με τα διαφορετικά IoT προϊόντα και τις υπηρεσίες μας,» δήλωσε ο Tim Baxter, Πρόεδρος και Chief Operating Officer της Samsung Electronics America. «Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των καταναλωτών, ακούγοντας τις ανάγκες τους και ενισχύοντας το οικοσύστημα μας.»

Η επόμενη γενιά της οικιακής ψυχαγωγίας

Η Samsung αποκάλυψε την εντυπωσιακή νέα σειρά SUHD τηλεοράσεων, που διαθέτει ασύγκριτη ποιότητα εικόνας με οθόνη Quantum dot, καθώς και τον πρώτο παγκοσμίως κυρτό σχεδιασμό, χωρίς πλαίσιο. Πρόκειται για έναν όμορφο σχεδιασμό από κάθε οπτική γωνία. Επιπλέον, η νέα σειρά SUHD τηλεοράσεων προσφέρει την πιο έξυπνη εμπειρία χρήσης, η οποία διευκολύνει τους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο ψυχαγωγίας από μία μόνο συσκευή.

Οι Samsung SUHD TVs του 2016 διαθέτουν τη μοναδική στον κόσμο 10-bit Quantum dot οθόνη, χωρίς κάδμιο, η οποία προσφέρει την πλέον ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, εκπληκτική φωτεινότητα, εξαιρετική αντίθεση και τα πιο ζωντανά χρώματα, που έχει προσφέρει ποτέ η Samsung. Η Quantum dot οθόνη αποτελεί το μέλλον της τεχνολογίας οθονών. Μετατρέπει το φως σε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα του ορατού φάσματος, χωρίς παραμόρφωση, και χωρίς να υποβαθμίζει το επίπεδο φωτεινότητας, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης στους καταναλωτές, ανεξάρτητα από το περιβάλλον φωτισμού.