Το Netflix είναι πλέον διαθέσιμο στους Έλληνες χρήστες -και σε άλλες χώρες-, ώστε να παρακολουθούν μέσω streaming ξένες ταινίες και σειρές σε διάφορες φορητές συσκευές.

Το Netflix, η δημοφιλής συνδρομητική υπηρεσία streaming, είναι πλέον διαθέσιμη στην… Ελλάδα και σε άλλες 129 χώρες, όπως ανακοινώθηκε στην έκθεση CES 2016 από τον συνιδρυτή της εταιρείας, Ριντ Χέιστινγκς.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε αυτόπτες μάρτυρες της ίδρυσης ενός παγκόσμιου δικτύου TV», εξήγησε ο κ. Χέιστινγκς στην ομιλία του στο Λας Βέγκας. Μέσα στις νέες χώρες βρίσκονται, βέβαια, και η Ρωσία, η Πολωνία, η Σιγκαπούρη και η Ινδία, αποκτώντας πρόσβαση σε μια εναλλακτική λύση παροχής τηλεοπτικού περιεχομένου.

Η υπηρεσία επεκτείνεται παγκοσμίως, δίνοντας στους Έλληνες χρήστες την ευκαιρία να δημιουργήσουν λογαριασμό μέσω της ιστοσελίδας της και να απολαύσουν γνωστές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Μερικές από αυτές είναι οι: Narcos, Marco Polo, House of Cards, Μarvel’s Daredevil και Marvel’s Jessica Jones.

Βέβαια, το streaming του Netflix δεν περιορίζεται μόνο στο PC, αλλά και σε άλλες συσκευές που το υποστηρίζουν (Mac, Android, iOS, Smart TV, Apple TV, Chromecast, PS3, PS4, Xbox, Xbox One, Set Top Box και Blu-Ray player).

Netflix-reaches-one-billion-hours-viewed-guardian-express-ifrackleΣτην πράξη, το site παρέχει στην Ελλάδα τρία διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών και χρεώσεων, αλλά προς το παρόν δεν υποστηρίζει ελληνικούς υποτίτλους.

Τις πρώτες 30 ημέρες, η “on-demand Internet streaming media” υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν για να μπορείτε να δοκιμάσετε το περιεχόμενό της χωρίς να… χρεωθείτε!

Πιο συγκεκριμένα, οι μετέπειτα χρεώσεις είναι οι εξής:

-7.99€ το μήνα (ταυτόχρονη θέαση σε 1 συσκευή/οθόνη με ποιότητα SD)
-9.99€ το μήνα (ταυτόχρονη θέαση σε 2 συσκευές/οθόνες με ποιότητα ΗD)
-12€ το μήνα (ταυτόχρονη θέαση σε 4 συσκευές/οθόνες με ποιότητα HD/UHD).